Τελικός κυπέλλου Ιάλυσος-Διαγόρας

ΑΠΟ: Βαλασία Χατζηχριστοδούλου - Φεβ• 26•16

 

Ο Ιάλυσος είναι ο κυπελλούχος Δωδεκανήσου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν στα πέναλτι με 7 – 6 του Διαγόρα και πρόσθεσαν ακόμα ένα τρόπαιο στην συλλογή τους. Ήταν ένας τελικός που καταστράφηκε από τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης τα οποία επισκίασαν την απονομή και έδιωξαν και πολύ κόσμο από το γήπεδο.

ΓΚΟΛ 1 – 0. Στο 6′ ο Ιάλυσος ανοίγει το σκορ. Ο Σταυλάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Φονσέκα κέρδισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, την γύρισε στο πίσω δοκάρι στον Μαρίνου ο οποίος με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1 – 0.

ΓΚΟΛ 1 – 1! Ο Κιοσέογλου με απευθείας φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση στο 32′ και πλάγια θέση (πανομοιότυπο με το προηγούμενο), έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Λουτριώτη και πέτυχε ένα γκολ για όσκαρ πετυχαίνοντας το 1- 1.

Ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο 1-1. Ο Ιάλυσος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι χωρίς να απειλεί , με εξαίρεση την φάση του γκολ, αλλά από τα μισά και μετά ο Διαγόρας ισορρόπησε.

Τέλος κανονικής διάρκειας!

 Τέλος παράτασης και πάμε στα πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι

1. Αντώνης Αθανασίου (Ιάλυσος) 2 – 1
2. Χατζηφούντας (Διαγόρας) 2 – 2
3. Ρεκλείτης (Ιάλυσος) 3 – 2
4. Μαριάς (Διαγόρας) 3 – 3
5. Μαθιός (Ιάλυσος) απόκρουσε ο Δαρζέντας
6. Τσαγκάρης (Διαγόρας) 3 – 4
7. Παντελής Αθανασίου (Ιάλυσος) 4 – 4
8. Γεωργιάδης (Διαγόρας) άουτ
9. Παφιάκης (Ιάλυσος) απόκρουσε ο Δαρζέντας
10. Καλημέρης (Διαγόρας) οριζόντιο δοκάρι
Συνεχίζεται η διαδικασία
11. Φονσέκα (Ιάλυσος) 5 – 4
12. Γκινής (Διαγόρας) 5 – 5
13. Χατζηκοσμάς (Ιάλυσος) 6 – 5
14. Μπαούρης (Διαγόρας) 6 – 6
15. Κ. Χειμωνέττος (Ιάλυσος) 7 – 6
16. Φωτεινής (Διαγόρας) απόκρουσε ο Λουτριώτης

Διαιτητής ήταν ο Δημαράκης (Σταυρούλιας, Μοσχάτος).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς (91′ Κ. Χειμωνέττος), Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (66′ Μαθιός), Μαρίνου, Φονσέκα, Κοιλιάρας (112′ Χατζηκοσμάς) (Στον πάγκο οι Χατζηκοσμάς, Κ. Χειμωνέττος, Μαθιός, Χειμωνέττος Α., Παπαδημήτρης,, Λύρας, Καρπαθάκης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Μπαούρης, Φωτεινής, Παϊζάνος, Κιοσέογλου (115′ Τσαγκάρης), Χατζηφούντας, Γεωργιάδης, Μαριάς, Καρπαθάκης (120ς), Μπερνιδάκης (74′ Καλημέρης),Πεταυράκης (Στον πάγκο οι Ντιμιτρίεβιτς, Φραντζής,Καραγεωργίου,

Γκινής,Τσαγκάρης,Καλημέρης ,Τογρού)

 

Σχολιάστε

Top