9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

9η μέρα σχολικού αθλητισμού και όλων οι καρδιές χτυπούσαν σε ρυθμό ευφορίας.

Ο τίτλος «Επιλέγω να αθλούμαι».

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο σύλλογος διδασκόντων και η διεύθυνση του Γυμνασίου Κρεμαστής οργάνωσε δραστηριότητες με αθλητικό προσανατολισμό.

Οι μαθητές /τριες της Α΄τάξης έγιναν οι «αναγνώστες» της «Ζωντανής βιβλιοθήκης». Τέσσερα ζωντανά βιβλία ή αλλιώς αγαθά, όπως αποκαλούνται οι ομιλητές του, εξιστόρησαν τα βιώματα τους σε σχέση με τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο , «Γ.Σ. Δωδεκάννησος», Χατζηδημητρίου Μιχάλη και Χατζηκανταή Μανώλη για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους. Επίσης τους κ.κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και Τσικούρη Θεόδωρο. Τέσσερις εξαιρετικοί ομιλητές με ξεχωριστή πορεία ο καθένας ζωντάνεψαν κομμάτια της αθλητικής ζωής τους!

Οι μαθητές /τριες των άλλων δύο τάξεων οργανώθηκαν σε ομάδες και επέλεξαν το άθλημα που προτίμησαν να συμμετέχουν. Έπαιξαν βόλεϊ, ποδο-βόλει, μπάσκετ, πιγκ-πογκ και σκάκι.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ..Παπαδόπουλο Ευθύμιο, μέλος και προπονητή του Σκακιστικού Ομίλου «ΙΠΠΟΤΗΣ» του τμήματος Κρεμαστής,  για το δανεισμό του υλικού και την πολύτιμη βοήθεια του στη διεξαγωγή των αγώνων σκάκι.

Στις ομάδες συμμετείχαν και οι μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου αφού τελείωσε η δράση «Ζωντανή βιβλιοθήκη».

Ο κ. Τσικούρης μετά από επιθυμία των μαθητών/τριών μας έστειλε κάποιους συνδέσμους με αναφορά σε όσα τους ανέφερε.

Οι σύνδεσμοι είναι οι ακόλουθοι:

https://www.dimokratiki.gr/04-03-2021/podilasia-everesting-stis-8-ma-oy-sti-rodo/?fbclid=IwAR1UMbiO84suCaLxlp9fdivB7fuuTX9e7lHIwGyPZ3hAa8efrLDS7EIY8Lg

https://photos.google.com/share/AF1QipNIYuIRctpucF-SbZzpUlhQ34Wr-1n0JjBHxAO3Hd-BBzVEaQnr_qigUsMJKa2W0w?key=MWMzZ1VTVnNVcTZseVdLYllzQmdfQUNpcHZlbGRn

https://www.youtube.com/watch?v=snRY4-vftwc

Απολαύστε φωτογραφίες από στιγμές εκείνης της 9ης μέρας σχολικού αθλητισμού στο σχολείο μας!

04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης