χριστουγεννιάτικη συνταγή για μπισκότα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ: ΡΩΣΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

 

Είμαι η Παναγιώτα και θα σας περιγράψω μια πολύ νόστιμη χριστουγεννιάτικη συνταγή, τα ρώσικα μπισκότα.

 

Υλικά:

  • 1 πακέτο (250 γρ.) βούτυρο
  • 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη
  • λίγη βανίλια
  • 2 1/4 φλ. αλεύρι
  • 1/4 κ. αλάτι
  • 3/4 φλ. φουντούκια ψιλοκομμένα
  • ζάχαρη άχνη (εκτός από το 1/2 φλ.)

 

Εκτέλεση:

Χτυπάτε καλά το βούτυρο με το μίξερ σε μεγάλο μπωλ και προσθέτετε σιγά- σιγά τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτετε τη βανίλια, το αλεύρι λίγο-λίγο και τέλος τα φουντούκια.

Βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα ή μέχρι 12 ώρες.

Πλάθετε τη ζύμη μπαλάκια και τα βάζετε αραιά σε αβουτύρωτη λαμαρίνα.

Τα ψήνετε στους 200 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να σκληρύνουν λίγο.

Μόλις τα βγάλετε, τα βουτάτε σε ζάχαρη άχνη, τα αφήνετε να κρυώσουν τελείως και τα ξαναβουτάτε στην άχνη.

 

            ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΧΟΥΜΙΔΟΥ

Σχολιάστε

Top