Κοπή Βασιλόπιτας και Τσικνοπέμπτη στο Γυμνάσιο Κορινού!

0855

0855 0808

Με σχετική καθυστέρηση, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 στο Γυμνάσιο Κορινού η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Πούτης ευχήθηκε εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο στις σπουδές τους και υλοποίηση των στόχων που έχουν θέσει για το 2022. Στη συνέχεια ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας ανά τμήμα, ενώ οι τυχεροί της διαδικασίας επιβραβεύτηκαν με δωροεπιταγές. Ειδικότερα οι τυχεροί μαθητές/τριες για το 2022 ήταν οι:

Δημητριάδης Γιάννης (Α1), Κατσούρα Χαρούλα (Α2), Σεραφίδου Κατερίνα (Α3), Κατσούρα Μάλαμα (Β1), Χατία Τζένη – Παπαδόπουλος Γιώργος (Β2), Ιορδανόπουλος Παύλος (Γ1) και Τσάμη Ουρανία (Γ2).

Στην πίτα του συλλόγου των εκπαιδευτικών τυχερή αναδείχτηκε η καθηγήτρια της Ενισχυτικής Διδασκαλίας κ. Δήμητρα Αρκούδα.

0862 0859

 Αξίζει να επισημανθεί ότι τόσο οι βασιλόπιτες όσο και οι δωροεπιταγές για τους τυχερούς μαθητές και μαθήτριες ήταν ευγενική προσφορά του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κορινού. Παράλληλα και λόγω του εορτασμού της Τσικνοπέμπτης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διένειμε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες παραδοσιακά σουβλάκια και αναψυκτικά.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων που για μία ακόμα φορά στήριξαν έμπρακτα τις δράσεις του σχολείου.

0811 08160836 0822 0819 0810 0860

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Κοπή Βασιλόπιτας και Τσικνοπέμπτη στο Γυμνάσιο Κορινού!"

Σχολιάστε

Top