Τα Βραχναίικα στη Μαδρίτη

Screenshot_1

IMG-c238f1ab77f934eb1ee228f20667987f-V

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη…Μαδρίτη,

να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος ή καλύτερα διαρκείς οι περιπέτειες σου εκεί.

Τους απρόβλεπτους  Κύκλωπες

και τους απρόσμενους Λαιστρυγόνες

μη τους φοβάσαι….

Την αγωνία του αγνώστου, την επικείμενη αλλαγή της καθημερινότητας την ξεπεράσαμε μόλις συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί και το ταξίδι μας άρχισε.

Τα συναισθήματα αυτά αντικατέστησαν ο ενθουσιασμός ,η προσμονή και η ανυπομονησία να συναντήσουμε νέους ανθρώπους και κουλτούρες. Μέρα με την μέρα οι προσδοκίες μας αυτές υλοποιήθηκαν .Οι δράσεις , παρόλο που δεν ήταν τόσο ευφάνταστες όσο οι δικές μας , κατάφεραν να μας ευαισθητοποιήσουν σε κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.Las Rozas,Μαδρίτη και Σεγκόβια, οι τρεις προορισμοί μας ,συνέβαλαν στη διεύρυνση των οριζόντων μας αλλά και στην εξερεύνηση της Ισπανίας. Το μόνο μας παράπονο το φαγητό.  Λαμβάνοντας υπόψιν μας τα δύο περιστατικά τροφικής δηλητηρίασης, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά και εμείς πιο προσεκτικοί.

Μέσα από πλήθος ευτράπελων περιστατικών αλλά και την μεγάλη κούραση του εντατικού προγράμματος καταφέραμε να γνωρίσουμε τη Μαδρίτη ,να σχηματίσουμε μακροχρόνιες φιλίες και να ζήσουμε μια από τις πιο αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες της ζωής μας!!! 

Μαγικός προορισμός

Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τίποτα και κυρίως τα απίθανα ταξίδια γεμάτα παιδικές  φωνές  

Ρομαντικοί αποχωρισμοί κι αγκαλιές που δε θέλουμε να τελειώσουν

Ισπανία, ένα μέρος φανταστικό

Τα πάντα θα μας λείψουν πολύ

Ηταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία    

Από τη δημοσιογραφική ομάδα του ΒΡΑΧ…ΝΕΑ και απεσταλμένους στην ομάδα Erasmus στη Μαδρίτη: Γ.Δίπλα, Π. Κατσιμπέρης, Θ.Πολυδωροπούλου, Δ.Πύργας, Π. Σέκας.

 

IMG-7c5652e0c7888b72ab9ec63c28160f22-V

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης