Ταινίες για την περίοδο της Χριστουγεννιάτικης καραντίνας

inbound6798543928451677652Τώρα που είμαστε σε καραντίνα δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, καθώς δεν μπορούμε να βγούμε βόλτες με τους φίλους μας , να πάμε στο παρκάκι να παίξουμε ή γενικά να βγούμε από το σπίτι . Μερικές ιδέες για να περνάτε την ώρα σας είναι , να παίζετε μουσικά όργανα , να διαβάζετε βιβλία , να ανακαλύπτετε τον δημιουργικό εαυτό σας μέσα από τις δραστηριότητες που κάνετε όταν συνήθως βαριέστε στο σπίτι ( μαγειρική , ζωγραφική και πολλά άλλα ), αλλά το πιο ωραίο είναι να κάθεστε το βράδυ στο σπίτι σας , να ξαπλώνετε στον καναπέ και να βλέπετε μια ταινία καθώς τρώτε ένα φαγητό της αρεσκείας σας.

Αυτές οι ταινίες μπορεί να είναι οι κλασσικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες που όλοι βλέπουμε , αλλά μπορεί και να είναι πιο ψαγμένες που είναι όμως το ίδιο ή ακόμα πιο διασκεδαστικές και διδακτικές από τις άλλες . Αυτές οι ταινίες είναι οι: ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 1 , 2 , 3. Οι ταινίες αυτές είναι πολύ γνωστές σε όλο τον κόσμο. Διαδραματίζονται σε διαφορετικές χώρες και πόλεις η κάθε μία αλλά  έχουνε περίπου την ίδια πλοκή.  Ένα παιδί χάνεται στο αεροδρόμιο ή μένει στο σπίτι αφού τον ξέχασε η οικογένεια του, και κάποιοι ληστές πηγαίνουν να κλέψουν το σπίτι αλλά ο μικρός καταστρώνει σχέδιο ο ς να τους κάνει ρεζίλι και να τους κάνει να τον φοβούνται .

Η άλλη ταινία που θα πρότεινα είναι με τον χαρισματικό Ρόμπι Γουίλιαμς που ονομάζεται: Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ. Είναι μια ταινία που δείχνει έναν δάσκαλο που θέλει να κάνει τους μαθητές του να ονειρεύονται πιο ελεύθερα χωρίς να έχουνε κάποιον να τους βάζει κανόνες στην ζωή τους.  Κάποια στιγμή τους αποκαλύπτει για μια λέσχη που είχε δημιουργήσει αυτός και οι συμμαθητές του όταν σπούδαζαν και τους πρότεινε να ακολουθήσουν τα χνάρια τους.  Αυτό όμως καταλήγει σε έναν θάνατο ενός παιδιού. Κάποιες άλλες πολύ ωραίες και συγκινητικές ταινίες του ίδιου ηθοποιού που ονομάζονται: ΠΑΤΣ ΑΝΤΑΜΣ και ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ.

Αυτές είναι οι ταινίες που σας προτείνω με προσωπική εμπειρία. Καλά κινηματογραφικά Χριστούγεννα!

Γιώργος Ασίκης, μαθητής β1 γυμνασίου

3 σχόλια στο Ταινίες για την περίοδο της Χριστουγεννιάτικης καραντίνας

 1. Ο/Η ΠΑΝΑΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ λέει:

  Υπέροχες προτάσεις. Εγώ βλέπω συνήθως το μόνος στο σπίτι το οποίο παίζει κάθε χρόνο στην τηλεόραση.Αλεξάνδρα
  Εγώ λατρεύω το last christmas από την ώρα που πρωτοείδα αυτήν την ταινία δεν μπορώ να ξεκολλήσω.Αναστασία

 2. Ο/Η ΠΑΝΑΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ λέει:

  Υπάρχουν κι άλλες διάφορες χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχω παρακολουθήσει και μου άρεσαν πολύ όπως τα χρονικά των χριστουγέννων, ο γκριντς και το πολικό εξπρές.Αλεξάνδρα

 3. Ο/Η ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΖΩΗ λέει:

  Πολυ όμορφες προτάσεις εγώ κάθε Χριστούγεννα απολαμβάνω μια χριστουγεννιατικη ταινία. Μαρίζα
  Εγώ κάθε Χριστούγεννα περνάω υπέροχα βλέποντας αγαπημένες ταινίες .Κλήμης
  αν και τις έχω δει όλες τις ταινίες κάθε χριστουγεννιάτικα τις βλέπω ξανά και ξανά! μαρια

Σχολιάστε

Top