Ένα όνειρο που είδα

Φωτογραφία από Htc Erl από το Pixabay

Το παράξενο όνειρο

Χτες βράδυ είδα ένα περίεργο όνειρο: ήμουνα σε ένα μαγαζί με ρούχα και είχα 20€ στο χέρι μου. Πάω να πάρω μια ζακέτα και ένα σκουφί και ξαφνικά ακούω μία φωνή να  λέει: “Τρέχα να σωθείς!”. Τότε ξαφνιάστηκα, άρπαξα τη ζακέτα και τον σκούφο, άφησα τα λεφτά στο ταμείο και έτρεξα να σωθώ. Είχα φύγει πολύ μακριά από το μαγαζί με τα ρούχα δεν είχα άλλα χρήματα  και πείναγα. Τότε βλέπω τη μαμά μου να με ψάχνει σαν την τρελή και να ρωτάει έναν έναν αν με είχαν δει. Μόλις με είδε με αγκάλιασε…

- Ξύπνα επιτέλους, παιδάκι μου, ακούω ξαφνικά τη μαμά μου να μου μιλάει. Άργησες στο σχολείο!

Μυρτώ Κρίγκου Δ1

 

Μια νύχτα είδα ένα πολύ ωραίο όνειρο. Είδα ότι είχα έναν κήπο και δύο σκυλάκια. Μπαίνω και βλέπω ένα σιντριβάνι που έβγαινε από αυτό νερό. Γυρίζω γύρω-γύρω να δω τον κήπο και βλέπω δύο γλυκούλια κουταβάκια. Τα πιάνω στην αγκαλιά μου και τα χαϊδεύω. Ξαφνικά ακούστηκε  από το πουθενά η φωνή της μαμάς μου που μου είπε να ξυπνήσω. 

Ζωή Μπιρμπίλη Δ2

 

Χθες είδα ένα όνειρο. Ήμουν σε μια πλατεία και γύριζα γύρω-γύρω από ένα μεγάλο σιντριβάνι με δροσερό και καθαρό νερό. Έκανε πολύ ζέστη και ήμουν έτοιμοι να μπω μέσα…  όταν άκουσα το ξυπνητήρι μου. Σηκώθηκα και ντύθηκα πολύ γρήγορα για να πάω στο σχολείο. Όταν έφτασα οι υπόλοιποι είχαν ήδη ξεκινήσει το μάθημα. Η δασκάλα μου μου είπε: «Μελίνα, γιατί άργησες;». Εγώ της εξήγησα, αλλά μου είπε αύριο να μην αργήσω.

Μελίνα Λώλη Δ2

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης