Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα

Häuser im Winter (Blick aus dem Atelier) από τον Egon Schiele (Künstler/in) - Austrian Gallery Belvedere, Austria - CC BY-SA. https://www.europeana.eu/item/15513/5493

Το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Κ.Ε.ΠΕ.Α (ΚΠΕ) Βάμου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιούργησε ένα Ημερολόγιο Αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα.

Το ημερολόγιο αυτό περιλαμβάνει μετράει το χρόνο μέχρι τα Χριστούγεννα. Κάθε ημέρα μας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουμε μια εικόνα, πχ σήμερα μπορούμε να ανοίξουμε την εικόνα με τον αριθμό 1 (1η Δεκεμβρίου). Αύριο μπορούμε να ανοίξουμε την εικόνα με τον αριθμό 2 (2 Δεκεμβρίου) και την εικόνα με τον αριθμό 1.

Με αυτό τον τρόπο κάθε ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα θα μπορούμε να βλέπουμε μια εικόνα με θέμα που έχει σχέση με τη «Φύση στην Τέχνη».

Πιο συγκεκριμένα, έχουν περιληφθεί πίνακες ζωγραφικής διάσημων ζωγράφων όπως ο Ρενουάρ, ο Βαν Γκογκ, ο Μονέ, η Μπερτ Μοριζό, ο Γκωγκέν, ο Κλιμτ, ο Σεζάν και άλλοι.

Το ημερολόγιο μπορείτε να το δείτε στο ιστολόγιο του ΚΕΠΕΑ Βάμου ή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://calendar.myadvent.net/?id=i2mm6r1inta1hzar3pqmhxk92k00gxq5

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης