Δυναμική ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!

logo

Η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και το ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net,  ενισχυμένο με νέες δυνάμεις προχωρά σε δυναμική ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!

Συμπληρώνοντας ήδη ένα χρόνο παρουσίας στο διαδίκτυο, με ανάρτηση δύο τευχών και 104 άρθρων  έχουμε αποκομίσει πολύτιμη εμπειρία. Ο δρόμος που διανύσαμε μπορεί να ήταν δύσκολος και επίπονος, ωστόσο το αποτέλεσμα μας δικαιώνει! Μέσω του περιοδικού μας αναδείξαμε το σχολείο και ευρύτερα  την τοπική μας κοινωνία, προβάλαμε τις δραστηριότητές μας, καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας και ανοίξαμε ένα παράθυρο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο!

Φέτος βάζουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα! Η συντακτική μας  ομάδα αποτελείται από 51 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Προμάχων  και υποστηρίζεται  από τέσσερις  εκπαιδευτικούς του σχολείου! Φιλοδοξούμε να εμπλουτίσουμε το περιοδικό μας με περισσότερα άρθρα τοπικού και γενικότερου ενδιαφέροντος και να αξιοποιήσουμε πλήρως τα ψηφιακά εργαλεία των Νέων Τεχνολογιών. Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τη δουλειά μας εντονότερα και να αποδείξουμε ότι και στα μικρά περιφερειακά σχολεία οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να συνεργάζονται, να  δημιουργούν και να εντυπωσιάζουν!

Εξώφυλλο 3ου τεύχουςΤο τρίτο τεύχος του περιοδικού ξεκινά από σήμερα με σταδιακή ανάρτηση των άρθρων των συντακτών μας και θα ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2015. Αυτή τη φορά το εξώφυλλο του τεύχους επιμελήθηκε η συντάκτρια μας Νάνου Ελευθερία, μαθήτρια του Γ2. Από το Μάρτιο και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς θα γίνονται αναρτήσεις άρθρων του τέταρτου τεύχους. Επιπλέον, το περιοδικό μας εντάχθηκε φέτος και στο πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας «Δημοσιογράφοι… από τα θρανία», στα πλαίσια του οποίου θα αναπτυχθούν συγκεκριμένες δράσεις τόσο για την επαφή των μαθητών με το επάγγελμα του δημοσιογράφου όσο και για την περαιτέρω προβολή του έργου μας.

Ελπίζουμε ότι και φέτος δεν θα σας απογοητεύσουμε και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσπάθειές μας. Ευελπιστούμε ότι στο μακρύ και συναρπαστικό ταξίδι που μόλις ξεκινάμε θα σας έχουμε όλους συνεπιβάτες και αρωγούς των προσπαθειών μας!

Καλό μας ταξίδι!

Σχολιάστε

Top