Στήλη: ΓΕΝΙΚΑ

Επιστροφή στα θρανία

Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2015, 8:30 π.μ.

Επιστροφή στα θρανία με τον καθιερωμένο αγιασμό για τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Προμάχων.  Η τελετή  του αγιασμού έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου, μιας και ο καιρός ήταν σύμμαχος.

Το μυστήριο τελέστηκε από τον ιερέα  του χωριού πατέρα Γεώργιο Σιώρη ο οποίος μετέφερε τις ευχές για μια  καλή σχολική χρονιά  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. Την εκδήλωση τίμησε εκ μέρους του Δήμου Αλμωπίας , ο  πρόεδρος της σχολικής επιτροπής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  κ.Δημήτρης  Βέσκος , ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εκτός από τις ευχές του , δήλωσε ότι ο Δήμος  θα βοηθήσει και θα  συντελέσει στη σωστή λειτουργιά του σχολείου .  Ο διευθυντής  του σχολείου, κ. Ευστάθιος  Πασόης  ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και μια καλή σχολική χρονιά εκ μέρους  του συλλόγου των διδασκόντων.  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου καθώς και  η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη .

Στη συνέχεια, οι μαθητές τους σχολείου παρέλαβαν τα βιβλία τους και έδωσαν ραντεβού με τους καθηγητές και τους συμμαθητές τους τη Δευτέρα, στις 8:25 που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι !

  DSCN0193

??????????

??????????

??????????

Έπαινοι σε μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας!

???????????????????????????????

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 η εκδήλωση για τον απολογισμό του Σχολικού Έτους 2014-15, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας στην Έδεσσα.

02Στην αρχή της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κωνσταντίνος Κούγκας παρουσίασε αναλυτικά όλες τις δράσεις που αναπτύχθηκαν από τη ΔΔΕ Πέλλας και επισήμανε τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις που απέσπασαν μαθητές και καθηγητές των σχολείων της περιοχής. Παράλληλα και με αφορμή την ολοκλήρωση της πενταετούς θητείας του στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρθηκε γενικότερα στις εντυπώσεις και εμπειρίες που αποκόμισε από την επιτελική αυτή θέση, ευχαριστώντας την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής για την άψογη συνεργασία όλων αυτών των ετών.

???????????????????????????????

Το Γυμνάσιο Προμάχων τιμήθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης με την απονομή επαίνων:

 • Στη συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net, το οποίο κέρδισε το βραβείο της καλύτερης σχολικής ηλεκτρονικής εφημερίδας μεταξύ των Γυμνασίων και Λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας στο σχετικό διαγωνισμό που διοργάνωσαν η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Οι έπαινοι απονεμήθηκαν στους 52 μαθητές της συντακτικής ομάδας και στους καθηγητές κ.κ. Πούτη Ιωάννη, Μαζγαλτζίδου Ελένη, Σαμαντά Ευαγγελία και Παναγιωτίδου Αθανασία. Οι μαθητές της συντακτικής ομάδας ήταν:

  1

  Βαρελά

  Θεοδώρα

  2

  Βαρελάς

  Παναγιώτης

  3

  Βέσκος

  Χ. Δημήτριος

  4

  Καλέση

  Κωνσταντίνα

  5

  Κουφιδάκη

  Χάρις

  6

  Κωνσταντινίδου

  Κωνσταντίνα

  7

  Μήντση

  Παρασκευή

  8

  Μόλη

  Ελένη

  9

  Μπαόφτσης

  Ιωάννης

  10

  Μπάτση

  Ευαγγελία

  11

  Ορμάνη

  Χριστίνα

  12

  Παγκαλτζής

  Ιωάννης

  13

  Παπατάσος

  Ειρηναίος

  14

  Παρτσανάκης

  Σταύρος

  15

  Πορτοκάλη

  Μαρία

  16

  Πουσίνη

  Άννα

  17

  Σαλαμάνη

  Δήμητρα

  18

  Σαπουντζής

  Αλέξανδρος

  19

  Σόμτση

  Ιορδάνα

  20

  Τζιβάνης

  Ιωάννης

  21

  Καλογιάννη

  Σουλτάνα

  22

  Καραμήτσου

  Ελένη

  23

  Καραμήτσου

  Ευμορφία

  24

  Κεχαγιά

  Αικατερίνη

  25

  Μήντση

  Μαρία

  26

  Μητσάνης

  Παναγιώτης

  27

  Μούγιου

  Ελένη

  28

  Νάνου

  Ελευθερία

  29

  Ντόνεβα

  Γιοβάνα

  30

  Όκας

  Δημήτριος

  31

  Τανούρης

  Δημήτριος

  32

  Τζαβέλα

  Αθανασία

  33

  Τζάτση

  Δήμητρα

  34

  Τζώτζης

  Χρήστος

  35

  Τόλη

  Θεοδώρα

  36

  Γκιώσης

  Δημήτριος

  37

  Γκιώσης

  Παντελής

  38

  Κόλτση

  Άννα

  39

  Κωστινάς

  Δημήτριος

  40

  Μητρέντση

  Μαρία

  41

  Μπίνος

  Χρήστος

  42

  Καραπάνος

  Χρήστος

  43

  Μαρκουζάνη

  Δήμητρα

  44

  Κόζυβα

  Σοφία

  45

  Νάνου

  Ελευθερία

  46

  Παπατάσος

  Θωμάς

  47

  Παρασκευάς

  Γεώργιος

  48

  Παρτσανάκη

  Αικατερίνη

  49

  Σέλκος

  Σταύρος

  50

  Τούλιου

  Σταυρούλα

  51

  Τζώτζης

  Χρήστος

  52

  Χατζή

  Ειρήνη

 • Στους μαθητές του σχολείου Παπατάσο Θωμά, Παπατάσο Ειρηναίο, Κουφιδάκη Χαρά, Χατζή Ειρήνη, Μπάτση Ευαγγελία και Πουσίνη Άννα που απέσπασαν μετάλλια σε αγώνες orienteering και στον καθηγητή του σχολείου και υπεύθυνο του αγωνίσματος κ. Καραδημητρίου Δημήτριο.


Βράβευση Γυμνασίου Προμάχων!

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας, στην Έδεσσα, η Δ.Δ.Ε Πέλλας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Απολογισμός Σχολικού Έτους 2014-2015″. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει απονομή επαίνων σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για διακρίσεις και θετικές δράσεις τους.

Πρόσκληση

Από το Γυμνάσιο Προμάχων θα βραβευτεί η συντακτική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net καθώς και μαθητές που απέσπασαν διακρίσεις σε αγώνες orienteering.

Καλούνται, επομένως να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι 52 μαθητές και μαθήτριες της συντακτικής ομάδας του ηλεκτρονικού περιοδικού του σχολείου, καθώς και οι μαθητές Παπατάσος Θωμάς, Παπατάσος Ειρηναίος, Κουφιδάκη Χαρά, Χατζή Ειρήνη, Μπάτση Ευαγγελία και Πουσίνη Άννα που απέσπασαν βραβεία σε αγώνες Προσανατολισμού.

Η μετακίνηση των μαθητών στην Έδεσσα θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΕΞ 4Μύρισε Άνοιξη και το ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net εισέρχεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο τέταρτο τεύχος του! Έχοντας πλέον αποκομίσει έναν σημαντικό πλούτο εμπειριών από τα προηγούμενα τεύχη, η συντακτική ομάδα του περιοδικού μας ετοιμάζει μια σειρά από ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, κόμικς, βίντεο και φωτογραφίες, που θα κοσμήσουν το τελευταίο για τη φετινή σχολική χρονιά τεύχος μας! Φυσικά θα καλύψουμε, όπως πάντα, όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του σχολείου μας και θα προβάλλουμε τις εργασίες των μαθητών του Γυμνασίου Προμάχων!

OΞεχωριστό γεγονός θα αποτελέσει η ημερίδα που προετοιμάζεται μέσα στον Μάιο και η οποία είναι αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας, που ως γνωστόν απέσπασε το βραβείο της καλύτερης μαθητικής ηλεκτρονικής εφημερίδας μεταξύ των Γυμνασίων και Λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας! Περισσότερα όμως για το θέμα αυτό θα δημοσιοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες…

Το εξώφυλλο για το νέο τεύχος του περιοδικού μας επιμελήθηκε ο μαθητής της Β” τάξης και μέλος της συντακτικής ομάδας του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net Παναγιώτης Μητσάνης.

 

ΛΟΓ 3bΣας καλούμε, λοιπόν, να τρέξουμε μαζί την τελική ευθεία της φετινής σχολικής χρονιάς καταγράφοντας μέσα από τις σελίδες του περιοδικού μας τον παλμό της σχολικής ζωής και προβάλλοντας θέματα της τοπικής κοινωνίας αλλά και ευρύτερα απόψεις, σκέψεις και προβληματισμούς που απασχολούν όλους μας! Το παράθυρο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, που ανοίξαμε πριν ενάμιση περίπου χρόνο, παραμένει ορθάνοιχτο και γεμίζει με φρέσκο, ζωογόνο  αέρα το περιβάλλον της μικρής αλλά δραστήριας σχολικής μας κοινότητας.

Δραστηριότητες Περιβαλλοντικής Ομάδας!

11072460_642061342604037_1748816990_nΗ περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Αθλητισμός στη φύση της Αλμωπίας» πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΚΠΕ Κιλκίς, που βρίσκεται  στο Γυναικόκαστρο.  Η επίσκεψη οργανώθηκε από κοινού με το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας. Ακολούθως οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μεταβούν στη λίμνη Δοϊράνη και να επισκεφτούν το Μουσείο της λίμνης. Μετά από μία στάση στην πόλη του Κιλκίς τα μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας επισκέφθηκαν την μοναδικής ομορφιάς λίμνη του Σκρα.

Στην εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη οι μαθητές συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Καραδημητρίου Δημήτριο και την καθηγήτρια Γαλλικών κα Ζαγγελίδου Αθηνά.


Δημοσίευμα της «Εδεσσαϊκής» για το περιοδικό μας!

Με αφορμή την επίσκεψη της συντακτικής ομάδας του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net στις εγκαταστάσεις του εκδοτικού συγκροτήματος Βαγουρδή στην Έδεσσα, η εφημερίδα «Εδεσσαϊκή» δημοσιεύει σήμερα 21-2-2015 εκτενές σχετικό άρθρο, το οποίο και παραθέτουμε παρακάτω.

Εδεσσαϊκή 6

Εδεσσαϊκή 2

Η συντακτική ομάδα του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά την εκδότρια της εφημερίδας κα Μαρία Στεφ. Βαγουρδή τόσο για την άψογη ξενάγηση και φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του εκδοτικού συγκροτήματος, όσο και για την προβολή του ηλεκτρονικού περιοδικού του Γυμνασίου Προμάχων μέσα από τις σελίδες της Εδεσσαϊκής.

Η Περιβαλλοντική Ομάδα σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας!

Άνθρακες ο θησαυρός ή μήπως όχι;

Η απάντηση ήταν το ζητούμενο για τους μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του Γυμνασίου Προμάχων, που σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποίησαν μια σειρά από επισκέψεις σε σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, συντροφιά με την περιβαλλοντική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας και συνοδούς καθηγητές την κα Ευαγγελία Σαμαντά και τον κ. Γιώργο Τραπεζανίδη.

 11005793_10153103134342070_533090242_n

Πρώτη στάση, το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Άγρα στην Έδεσσα. Αρχικά έγινε μια παρουσίαση της ιστορίας του σταθμού, παρουσιάστηκαν εκτενώς οι δυνατότητές του στην παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας και συζητήθηκαν με τους υπεύθυνους τα οφέλη της ανανεώσιμης αυτής πηγής. Έπειτα ξεναγήθηκαν στους χώρους του υδροηλεκτρικού εργοστασίου, ο οποίος ήταν σε πλήρη λειτουργία.

 11004394_10153103134537070_754920871_n

Δεύτερη στάση το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης, στη Βεύη Φλώρινας.  Αφού οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες, πραγματοποίησαν σειρά δραστηριοτήτων στα πλαίσια του θέματος της επίσκεψης στο ΚΠΕ «Άνθρακες …ο θησαυρός». Το γνωστικό μέρος είχε στόχο την εξοικείωση των μαθητών με όρους όπως ενέργεια, ανανεώσιμες και μη πηγές ενέργειας, φαινόμενο του θερμοκηπίου, όξινη βροχή, κλιματική αλλαγή, καθώς και γνωριμία με το λιγνίτη της περιοχής, με αποκορύφωση την προσομοίωση παραγωγής λιγνίτη (τα προϊόντα της προσομοίωσης τα αναμένουμε σε 5 εκατ. χρόνια!).

10968277_10153103134642070_319712031_n

Στη συνέχεια ακολούθησαν επισκέψεις στο πεδίο εργασίας, πρώτα στο θερμοηλεκτρικό σταθμό Μελίτης (ΑΗΣ Μελίτης) και μετά στο ορυχείο της Αχλάδας. Δυστυχώς δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στον ΑΗΣ Μελίτης καθώς δεν ήταν σε λειτουργία.

11004967_10153103137742070_1770130580_n

Στην εποχή μας το ηλεκτρικό ρεύμα το θεωρούμε καθημερινό αγαθό. Σήμερα οι μαθητές του σχολείου μας διαπίστωσαν από κοντά ότι η παραγωγή του, που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους, είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση …

 

10917687_10153103134972070_471691153_n

10984846_10153103134502070_636513224_n

10984961_10153103134862070_1546367801_n

11003951_10153103134922070_1894876613_n

11004394_10153103134467070_1961698283_n

11004502_10153103134577070_452101358_n

11004778_10153103137782070_877511380_n

11004784_10153103134937070_505383726_n

 

11008880_10153103134997070_1290554947_n

11015161_10153103134797070_1164064618_n 11016317_10153103134602070_2032429236_n

11016601_10153103134872070_1722395175_n

11016625_10153103137687070_1626209629_n

Επίσκεψη στο συγκρότημα Βαγουρδή!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗμέρα εκπαιδευτικών επισκέψεων για τη συντακτική ομάδα του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net ήταν η Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015. Αρχικά η συντακτική ομάδα του περιοδικού μας, συνοδευόμενη από τους καθηγητές του σχολείου κ.κ. Πούτη Ιωάννη, Μαζγαλτζίδου Ελένη και Ζαγγελίδου Αθηνά, επισκέφτηκαν το εκδοτικό συγκρότημα Βαγουρδή στην Έδεσσα. Εκεί τα μέλη της συντακτικής ομάδας υποδέχτηκε η κα Μαρία Βαγουρδή, η οποία ενημέρωσε αναλυτικά τους μαθητές σχετικά με την ιστορία και τις δραστηριότητες του εκδοτικού συγκροτήματος. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις τρεις τοπικές εφημερίδες που εκδίδονται εκεί -ΠΡΩΙΝΗ, ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ- στη διαδικασία εκτύπωσης των εφημερίδων, στον τρόπο συλλογής των ειδήσεων και δημιουργίας των ρεπορτάζ, στις ειδικότητες των εργαζόμενων σε ένα εκδοτικό συγκρότημα, στον τρόπο διακίνησης των εφημερίδων καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο περιφερειακός τύπος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ κα Βαγουρδή με ιδιαίτερη προθυμία απάντησε στις απορίες των μαθητών και των καθηγητών τους και ξενάγησε τα μέλη της συντακτικής μας ομάδας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Βαγουρδή, το οποίο διαθέτει και ηλεκτρονικό ταχυπιεστήριο, ενώ παράλληλα εκεί εκδίδονται και τοπικές εφημερίδες και περιοδικά από γειτονικούς νομούς. Παράλληλα έκανε αναφορά και στην εκδοτική παράδοση της οικογένειας Βαγουρδή στην Έδεσσα, που ξεκίνησε από τη δεκαετία του ’60 και συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού μας ευχαριστεί θερμά την κα Βαγουρδή για την άψογη ξενάγηση και φιλοξενία καθώς και για την προσφορά της να προβάλει το περιοδικό μας στις εφημερίδες του συγκροτήματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε TV100 και FM100 η συντακτική ομάδα του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσκεψη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο FM100 και στη Δημοτική Τηλεόραση TV100 της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η συντακτική ομάδα του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας αυτών των ΜΜΕ.

OΣτα μέλη της συντακτικής ομάδας έγινε λεπτομερής ενημέρωση από τον διευθυντή του FM100 κ. Βασίλη Κοντογουλίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της δημιουργίας του δημοτικού ραδιοφώνου και της δημοτικής τηλεόρασης στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Ο κ. Κοντογουλίδης παρουσίασε στους μαθητές τη φυσιογνωμία του προγράμματος του FM100, και του FM100,6, και έκανε εκτενή αναφορά στις εκπομπές που μεταδίδονται με έμφαση στον ενημερωτικό τομέα και στα τοπικά θέματα, στη δομή του καθημερινού προγράμματος, στους εργαζόμενους και στα προσόντα που πρέπει να έχουν και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ραδιόφωνο ως μέσο ενημέρωσης στις μέρες μας, λόγω της κυριαρχίας του διαδικτύου. Ο κ. Κοντογουλίδης απάντησε πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών και συνεχάρη τη συντακτική ομάδα του περιοδικού για την πρόσφατη  βράβευση του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net στην κατηγορία της καλύτερης μαθητικής ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Κεντρική Μακεδονία.

Στη συνέχεια οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές του σχολείου κ.κ. Πούτη Ιωάννη, Μαζγαλτζίδου Ελένη και Ζαγγελίδου Αθηνά, ξεναγήθηκαν στα στούντιο του FM100 και της TV100 και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τρόπο δημιουργίας και μετάδοσης των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O

O

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συγχαρητήρια μηνύματα για τη βράβευση του περιοδικού μας!

Η βράβευση του ηλεκτρονικού περιοδικού του Γυμνασίου Προμάχων ως της καλύτερης σχολικής ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Κεντρική Μακεδονία είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε πλήθος συγχαρητηρίων μηνυμάτων και ευχών! Παραθέτουμε μερικά από αυτά παρακάτω:

 

Αντωνία Παπαδάκη, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Πέλλας

παπαδάκηΩς Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου για το πρώτο βραβείο που κερδίσατε στο διαγωνισμό για το περιοδικό του σχολείου σας. Ωστόσο, το βραβείο το είχατε κερδίσει και ανεπίσημα, γιατί αυτό που μετράει είναι η συλλογική προσπάθεια, η συνεργασία, ο ζήλος, η αγάπη για προσφορά και μάθηση. Οι εκπαιδευτικοί που ανέλαβαν τη δημιουργία του περιοδικού, ο κ. Πούτης Ιωάννης και η κ. Μαζγαλτζίδου Ελένη, ανέδειξαν τη συνεργασία και την ανιδιοτέλεια ως ύψιστες αξίες, δίνοντας το παράδειγμα στους μαθητές τους, ενώ τους προσέφεραν την ευκαιρία της δημιουργίας και της έκφρασης. Με τη δράση αυτή δείχνετε ότι είστε ένα σχολείο ζωντανό, και αν ένα σχολείο κρατιέται ζωντανό οφείλεται σε όλους, και σε εκπαιδευτικούς και σε μαθητές. Δεν μπορούμε να πορευτούμε μόνοι μας.

Γι” αυτό λοιπόν συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς που σχεδιάζουν και  δημιουργούν, τους μαθητές, γιατί συνεργάζονται πρόθυμα και εμπιστεύονται τους εκπαιδευτικούς και, βέβαια, τον διευθυντή του σχολείου για τον συντονισμό και τη στήριξη εκπαιδευτικών και μαθητών.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους με την ευχή να συνεχίσετε το τόσο δημιουργικό έργο σας σε εποχές πολύ δύσκολες.

 

Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Προμάχων

DSCF6085Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Προμάχων συγχαίρει δημόσια τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της συντακτικής ομάδας του περιοδικού για τη σημαντική διάκριση που απέσπασαν και η οποία αποτελεί ιδιαίτερη τιμή  για το Γυμνάσιο Προμάχων, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας και της Πέλλας γενικότερα. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το έργο που γίνεται στα μικρά περιφερειακά σχολεία και συμβάλλουν στο άνοιγμα του σχολείου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Μελίνα Αλμπάνη,Υπεύθυνη Συμβουλευτικής – Επαγγελματικού Προσανατολισμού & σχολικής δραστηριότητας Αγωγή Σταδιοδρομίας

Αλμπάνη2

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας και στους μαθητές & μαθήτριες του σχολείου στα παιδιά σας για την βράβευσή σας, αλλά κυρίως για την προσφορά σας στην ανάδειξη του σχολείου σας, του δημόσιου σχολείου. Συγχαρητήρια για τον καθαρό αέρα που σκορπίζετε στην κοινωνία μας!

 

 

 

Γεώργιος Γιόρτσος, Διευθυντής ΙΕΚ Έδεσσας, Αριδαίας

ΓιόρτσοςΣυγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Γυμνασίου, αλλά και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την καθοδήγηση. Τέτοιες συμμετοχές και διακρίσεις αθροίζουν μοναδικές εμπειρίες και παραστάσεις στα παιδιά δίνοντας την ευκαιρία να κατανοήσουν ότι η ποιοτική και μεθοδική δουλειά επιβραβεύονται σε πείσμα της ισοπέδωσης όλων γύρω μας. Συγχαρητήρια στον κ. Πούτη και τους υπόλοιπους συντελεστές της δράσης.

 

 

 

Δημήτριος Σακελλαρίου, Συντονιστής Εφημερίδας Αρμε-News

Σακελλαρίου1Θερμά συγχαρητήρια στους συντάκτες και τον συντονιστή της εφημερίδας σας για το εξαιρετικό δημιούργημά σας. Αποτελείτε ενθαρρυντικό παράδειγμα για όλα τα σχολεία της περιφέρειας και τη δυναμική που αυτά δύνανται να αναπτύξουν όταν υπάρχουν άνθρωποι με όραμα να εμπνέουν δράση.

Top