Συγχαρητήρια μηνύματα για τη βράβευση του περιοδικού μας!

Η βράβευση του ηλεκτρονικού περιοδικού του Γυμνασίου Προμάχων ως της καλύτερης σχολικής ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Κεντρική Μακεδονία είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε πλήθος συγχαρητηρίων μηνυμάτων και ευχών! Παραθέτουμε μερικά από αυτά παρακάτω:

 

Αντωνία Παπαδάκη, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Πέλλας

παπαδάκηΩς Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου για το πρώτο βραβείο που κερδίσατε στο διαγωνισμό για το περιοδικό του σχολείου σας. Ωστόσο, το βραβείο το είχατε κερδίσει και ανεπίσημα, γιατί αυτό που μετράει είναι η συλλογική προσπάθεια, η συνεργασία, ο ζήλος, η αγάπη για προσφορά και μάθηση. Οι εκπαιδευτικοί που ανέλαβαν τη δημιουργία του περιοδικού, ο κ. Πούτης Ιωάννης και η κ. Μαζγαλτζίδου Ελένη, ανέδειξαν τη συνεργασία και την ανιδιοτέλεια ως ύψιστες αξίες, δίνοντας το παράδειγμα στους μαθητές τους, ενώ τους προσέφεραν την ευκαιρία της δημιουργίας και της έκφρασης. Με τη δράση αυτή δείχνετε ότι είστε ένα σχολείο ζωντανό, και αν ένα σχολείο κρατιέται ζωντανό οφείλεται σε όλους, και σε εκπαιδευτικούς και σε μαθητές. Δεν μπορούμε να πορευτούμε μόνοι μας.

Γι” αυτό λοιπόν συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς που σχεδιάζουν και  δημιουργούν, τους μαθητές, γιατί συνεργάζονται πρόθυμα και εμπιστεύονται τους εκπαιδευτικούς και, βέβαια, τον διευθυντή του σχολείου για τον συντονισμό και τη στήριξη εκπαιδευτικών και μαθητών.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους με την ευχή να συνεχίσετε το τόσο δημιουργικό έργο σας σε εποχές πολύ δύσκολες.

 

Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Προμάχων

DSCF6085Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Προμάχων συγχαίρει δημόσια τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της συντακτικής ομάδας του περιοδικού για τη σημαντική διάκριση που απέσπασαν και η οποία αποτελεί ιδιαίτερη τιμή  για το Γυμνάσιο Προμάχων, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας και της Πέλλας γενικότερα. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το έργο που γίνεται στα μικρά περιφερειακά σχολεία και συμβάλλουν στο άνοιγμα του σχολείου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Μελίνα Αλμπάνη,Υπεύθυνη Συμβουλευτικής – Επαγγελματικού Προσανατολισμού & σχολικής δραστηριότητας Αγωγή Σταδιοδρομίας

Αλμπάνη2

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας και στους μαθητές & μαθήτριες του σχολείου στα παιδιά σας για την βράβευσή σας, αλλά κυρίως για την προσφορά σας στην ανάδειξη του σχολείου σας, του δημόσιου σχολείου. Συγχαρητήρια για τον καθαρό αέρα που σκορπίζετε στην κοινωνία μας!

 

 

 

Γεώργιος Γιόρτσος, Διευθυντής ΙΕΚ Έδεσσας, Αριδαίας

ΓιόρτσοςΣυγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Γυμνασίου, αλλά και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την καθοδήγηση. Τέτοιες συμμετοχές και διακρίσεις αθροίζουν μοναδικές εμπειρίες και παραστάσεις στα παιδιά δίνοντας την ευκαιρία να κατανοήσουν ότι η ποιοτική και μεθοδική δουλειά επιβραβεύονται σε πείσμα της ισοπέδωσης όλων γύρω μας. Συγχαρητήρια στον κ. Πούτη και τους υπόλοιπους συντελεστές της δράσης.

 

 

 

Δημήτριος Σακελλαρίου, Συντονιστής Εφημερίδας Αρμε-News

Σακελλαρίου1Θερμά συγχαρητήρια στους συντάκτες και τον συντονιστή της εφημερίδας σας για το εξαιρετικό δημιούργημά σας. Αποτελείτε ενθαρρυντικό παράδειγμα για όλα τα σχολεία της περιφέρειας και τη δυναμική που αυτά δύνανται να αναπτύξουν όταν υπάρχουν άνθρωποι με όραμα να εμπνέουν δράση.

Σχολιάστε

Top