Κοπή Βασιλόπιτας

Μια μέρα μετά την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς το Γυμνάσιο Προμάχων υποδέχτηκε δυναμικά το 2014 με την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές και τους γονείς. Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα ο διευθυντής του σχολείου κ. Ευστάθιος Πασόης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Αλεξάνδρα Παρτσανάκη  ευχήθηκαν στους μαθητές καλή πρόοδο στις σπουδές τους, δημιουργικότητα και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για το 2014. Στη συνέχεια οι μαθητές προχώρησαν στην κοπή βασιλόπιτας  ανά τμήμα, ενώ οι τυχεροί της διαδικασίας επιβραβεύτηκαν με ένα βιβλίο. Ειδικότερα οι τυχεροί μαθητές για το 2014 ήταν οι:

Καλογιάννη Σουλτάνα (Α), Κόλτση Χριστίνα (Β1), Τούμπης Σταύρος (Β2), Μούγιος Χρήστος και Νάνος Χρήστος (Γ).

Στην πίτα του συλλόγου εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων το νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του Γυμνασίου Προμάχων με αποτέλεσμα το προβλεπόμενο δώρο (σετ από κούπες) να διατεθεί για τις… ανάγκες του σχολείου.

Τόσο οι βασιλόπιτες όσο και τα δώρα για τους τυχερούς ήταν ευγενική προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Προμάχων, που για μία ακόμα φορά απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξή του στη λειτουργία του σχολείου.

IMGP0520

IMGP0522

IMGP0523

IMGP0517

IMGP0516

IMGP0518

IMGP0519

Σχολιάστε

Top