Υλικά:
Ένα κιλό αλεύρι
τρία ποτήρια ζάχαρη
πέντε αυγά
ένα ποτήρι φρέσκο γάλα
ένα πακέτο βούτυρο αγελάδας
ένα φακελάκι βανίλια
καρύδια, σταφίδες, αποξηραμένα φρούτα,
χυμός από ένα πορτοκάλι
κομμάτια από λευκή και μαύρη σοκολάτα
Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο. Ρίχνουμε μετά ένα ένα τα αυγά, το αλεύρι, το γάλα, το πορτοκάλι και ανακατεύουμε συνέχεια. Στο τέλος προσθέτουμε την βανίλια, τους ξηρούς καρπούς, τα αποξηραμένα φρούτα και τα κομμάτια σοκολάτας. Βάζουμε το μίγμα σε ταψί 32 νούμερο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον φούρνο για μία ώρα περίπου. Μόλις ψηθεί το γλυκό, το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Με αμύγδαλα σχηματίζουμε τον αριθμό της νέας χρονιάς, δηλ. το 2020.
Καλή επιτυχία!