Κινητοποίηση των γονέων για τα προβλήματα της παιδείας στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

1

 

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώθηκε στην πλατεία Ευόσμου την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου από την  Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Ελευθερίου-Κορδελιού για το σημαντικό  θέμα της σχολικής στέγης και τα υπόλοιπα προβλήματα στο χώρο της παιδείας.

Στην κινητοποίηση ήταν παρόντες και απεύθυναν  χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας, ο οποίος εξέφρασε την  πλήρη συμπαράσταση της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στις διεκδικήσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων,  εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών.

Τον λόγο πήρε και η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου «Αριστοτέλης» κ. Αντωνία Καραπουλουτίδου, η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν τονίζοντας την ανάγκη άμεσης επίλυσής τους: αίθουσες με γυψοσανίδες, αίθουσες σε υπόγεια, αίθουσες σε διαδρόμους, αίθουσες ΚΙΒΟ, αίθουσες στα Γυμναστήρια!  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ελευθερίου- Κορδελιού κ. Θανάσης Κοκονάς επισήμανε ότι οι γονείς αναγκάζονται να χρυσοπληρώνουν με πάνω από 3 δισ. ευρώ αμφιβόλου αξίας ιδιωτικές υπηρεσίες, για να συμπληρώσουν τα ελλείμματα του δημόσιου σχολείου.

Οι γονείς υποσχέθηκαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης διαμαρτυρίας αναγνώστηκε ψήφισμα, το οποίο εστάλη σε όλους τους αρμοδίους.

Ντόντη Κωνσταντίνος, Μπεναβίδης Χρύσανθος και Μπουρνακάκης Ελευθέριος, μαθητές της Α΄ Τάξης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης