Γιατί οι έφηβοι δεν βλέπουν πια τηλεόραση της Πέννυς Μπαλατσούκα

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, ο αριθμός των εφήβων που βλέπουν προγράμματα στη τηλεόραση, έχει μειωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Η τηλεόραση έχει πλέον αντικατασταθεί από ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν ταινίες και σειρές ή από πλατφόρμες τύπου Netflix και Prime Video. Γιατί όμως, προτιμούν να παρακολουθήσουν  κάτι μέσω αυτού του τρόπου και όχι από τη μέχρι χθες συνηθισμένη επιλογή;

Η απάντηση είναι απλή και κατανοητή. Η τηλεόραση έχει μπει στη ζωή μας δεκαετίες τώρα και πάντα υπήρχαν πολλοί τηλεθεατές, που αγαπούσαν τις παλιές καλές σειρές και ταινίες, ειδικά τη δεκαετία του ’80. Σήμερα, καινούργιες ταινίες φανταστικές ή αληθινές έχουν κλέψει την καρδιά του κόσμου και ιδιαίτερα των εφήβων. Οι περισσότερες από αυτές ταυτίζονται με τη ζωή και τα συναισθήματα που βιώνουν κάθε μέρα, ενώ άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχουν πρόσβαση να δουν όποτε θέλουν, κάτι που η τηλεόραση δεν παρέχει. Επίσης, τα προγράμματα αφορούν περισσότερο θέματα για ενήλικες και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έχει ειδήσεις, οι οποίες δεν τους ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Τέλος, το πρόγραμμα των περισσοτέρων νέων, πλέον είναι πολύ απαιτητικό  και δεν τους δίνει την ευκαιρία, όποτε εκείνοι θέλουν, να έχουν τη δυνατότητα να δουν ότι τους ενδιαφέρει.

 Έτσι για όλους αυτούς τους λόγους στρέφονται στην λύση των νέων μέσων παρακολούθησης, που για εκείνους είναι ένας πιο απλός, εύκολος ψυχαγωγικός τρόπος να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους έργα.

6+1 σειρές και ταινίες του Netflix που βασίζονται σε αληθινά πρόσωπα - The  Opinion

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης