Φορτνάιτ

fortnitelogo

Του Γιώργου Σβίγκου (Γ3)

Προσοχή!!! Αυτό το κείμενο περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο για τα περισσότερα οχτάχρονα παιδάκια εκεί έξω. Απευθύνεται σε λογικά άτομα.

Ναι. Ναι. Ναι. Το διασημότερο παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Το Battle Royale mode του FORTNITE, όπου 100 παίχτες βρίσκονται στον ίδιο εικονικό χάρτη και αλληλοσκοτώνονται μέχρι να μείνει μόνο ένας ζωντανός. Όπως κατάλαβες, θα μιλήσω για το FORTNITE. Αν θες, μπορείς να κάνεις dislike τώρα.

Το παγκόσμιο γεγονός! Το ένα και μοναδικό παιχνίδι που κατέκλυσε το YouTube του 2018. Ο καρκίνος που απασχόλησε τη δημοσιογραφική ομάδα του STAR Channel και προφέρεται λάθος στα ελληνικά δελτία.

Ο λόγος; ΤΖΑΜΠΑ. Ο Έλληνας έχει μια ανεξήγητη αγάπη για τα δωρεάν πράγματα. Όταν ένα παιχνίδι είναι δωρεάν και δεν έχει αίματα, έχει πέραση σε μεγάλο εύρος ηλικιών (PEGI 12). Το δωρεάν παιχνίδι το κατεβάζει πιο εύκολα ο καθένας, κυρίως τα οχτάχρονα που έχουν Play Station. Δεν είναι άσχημο, απλά μην τρελαίνεστε τόσο πολύ!

Περπατάω στο δρόμο και ακούω άτομα δίπλα μου να μιλάνε για αυτό. Δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιχνίδι ή την εταιρεία, πίσω από αυτό, και εγώ το παίζω, απλά δεν ανέχομαι να εκμεταλλεύονται κάποιοι τη δημοσιότητά του για δικό τους κέρδος. Υπάρχουν κανάλια στο YouTube που ξαφνικά από το πουθενά άλλαξαν πορεία και δημιουργούν περιεχόμενο αποκλειστικά με το FORTNITE, για να πάρουν προβολές.

Υπάρχει λόγος που ακόμα και ενήλικες παίζουν FORTNITE. Η EPIC GAMES, η εταιρεία πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού, δίνει τεράστια βαρύτητα στη βαρεμάρα του παίκτη. Συνεχίζει να βγάζει ενημερώσεις με διαφορετικά αντικείμενα, όπλα, gamemodes, και άλλα καλούδια που κρατάνε το ενδιαφέρον του παίκτη ζωντανό και τον κάνουν να ανυπομονεί και να ενδιαφέρεται πιο πολύ για τα καινούρια πράγματα.

Εν τέλει, έχει καλά να δώσει στην κοινωνία και να γίνει ένα κομμάτι που θα σημαδέψει τον παγκόσμιο πολιτισμό, όπως το TETRIS, αλλά εν “αγνοία” του στιγματίζει την οικονομία και την παγκόσμια κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών αρκετά και αρνητικά.

Αν δεν σου άρεσε αυτό το κείμενο, πάνε αγόρασε πϊεςφόρ προ, κατέβασε το FORTNITE , και βάλε μπάτλπας και 1.000.000 βίμπαξ.

Αν σου άρεσε, κάνε like.

Σχολιάστε

Top