One Direction

20131106064509one-direction-5

Γεωργία Μερκουριάδη – Β2

Οι One Direction (σε συντομογραφία 1D) είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό pop boy-band με έδρα το Λονδίνο. Το συγκρότημα αποτελείται από τα μέλη: Louis Tomlinson (23 ετών), Zayn Malik (21 ετών), Liam Payne (21 ετών), Harry Styles (20 ετών) και Niall Horan (21 ετών).

Δημιουργήθηκαν και κατετάγησαν τρίτοι στην τελική βαθμολογία της 7ης σεζόν της διοργάνωσης τραγουδιού, της Βρετανικής Τηλεόρασης, The X-Factor το 2010. Έπειτα  υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία Syco Records του Σάιμον Κόουελ (Κριτής του X-Factor). Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των social media, οι τρεις τους δίσκοι Up All Night (2011), Take Me Home (2012) και Midnight Memories (2013), έσπασαν μεγάλο αριθμό ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των charts στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των «What Makes You Beautiful», «Live While We’re Young», «Best Song Ever» και «Story Of My Life».

Το τραγούδι  «What Makes You Beautiful», ήταν το πρώτο και αυτό που έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις, κάνοντας επίσης πολλές κοπέλες να γίνουν Directioners (το fan club του συγκροτήματος).

 One_Direction_at_the_Logies_Awards_2012

One Direction, This is Us: Είναι ένα 3D ντοκιμαντέρ-ταινία σκηνοθετημένη από τον Morgan Spurlock και την παραγωγή έχει αναλάβει ο μάνατζερ και διευθυντής της δισκογραφικής τους Simon Cowell. Η ταινία αρχικά, αναφέρεται στην παιδική ηλικία των αγοριών και τα όνειρα τους σχετικά με την μουσική. Μας δείχνουν πως περνάνε την ημέρα τους και πόσο δύσκολη είναι η καριέρα τους. Έπειτα μας δείχνουν στιγμιότυπα από τις περιοδείες τους. Τέλος κλείνουν με τις αστείες στιγμές του συγκροτήματος.

imagesavfa

Τέλος θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη, λέγοντας πως όσοι είναι haters αντί να σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια τα παιδιά, θα μπορούσαν απλά να μην ακούνε την μουσική τους και να μην ασχολούνται με αυτούς και αυτά που κάνουν! Δεν θα αλλάξει κάτι, όταν εκφράζονται με υβριστικούς σχολιασμούς.

Ακολουθεί το καινούριο τους βίντεο κλιπ (πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο)

One Direction – Midnight Memories

 Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/One_Direction

Σχολιάστε

Top