Σάκης Μπουλάς

 

Μπουλάς 4

Γεωργία Μερκουριάδη – Β2

Ο πολυαγαπημένος Σάκης Μπουλάς ήταν ηθοποιός, στιχουργός, ερμηνευτής και σόουμαν. Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 25 Σεπτεμβρίου 1954, αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Είχε επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, «ο Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ” όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια».

Μπουλάς 2

Αυτά ήταν τα λόγια, που προκάλεσαν σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο για τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο »Υγεία».

Το τελευταίο αντίο είπαν στον Σάκη Μπουλά στενοί φίλοι και συγγενείς το πρωί του Σαββάτου στο νεκροταφείο στα Μελίσσια. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε βρεθεί ξανά στο συγκεκριμένο κοιμητήριο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «50-50».

Μπουλάς 3

Στο μαγαζί όμως τους περίμενε μία έκπληξη, την οποία είχε ετοιμάσει ο Σάκης Μπουλάς πριν από περίπου δέκα ημέρες. Μόλις οι φίλοι και οι συγγενείς του αγαπητού καλλιτέχνη τελείωσαν το γεύμα, ρώτησαν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας τι του οφείλουν. «Τίποτα, έχει καθαρίσει ο Σάκης» τους απάντησε εκείνος.«Ποιός Σάκης;» ρώτησαν με απορία εκείνοι για να ακούσουν έκπληκτοι στη συνέχεια τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να τους διηγείται ότι ο Σάκης Μπουλάς πριν από 10 ημέρες περίπου είχε επισκεφθεί το μαγαζί ζητώντας του να του κοστολογήσει το γεύμα της κηδείας του για 40-50 άτομα. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους φίλους και τους συγγενείς του εκλιπόντος αρχικά σάστισε, ωστόσο ο Σάκης Μπουλάς όχι μόνο επέμεινε, αλλά αφού πλήρωσε τον λογαριασμό για τους κολλητούς φίλους του, άφησε και 1.000 ευρώ φιλοδώρημα.

Εδώ ακολουθεί ένα βίντεο που »ξεσπάει» ο καλός του φίλος και συνεργάτης Παύλος Χαϊκάλης αλλά και άλλα κοντινά του πρόσωπα (πατήστε στον παρακάτω δεσμό):

http://www.youtube.com/watch?v=lwq_d2bCRnk

Μπουλάς 1

Πηγές:

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/408462/sygklonistiko-o-sakis-mpoylas-eihe-plirosei-to-geyma-tis-kideias-toy

http://el.wikipedia.org/wiki/Σάκης_Μπουλάς

 

 

Σχολιάστε

Top