ΤΟ PROJECT VALERIE ΤΗΣ RAZER

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Μαρ• 30•17

Επιμέλεια άρθρου: Χαλιώτης Κώστας, Χαλιώτης Γιάννης

Το Project Valerie της Razer είναι ένα gaming laptop με τρία ενσωματωμένα monitors τα οποία χρησιμοποιούν ένα μηχανισμό αναδίπλωσης και η εταιρία ισχυρίζεται πως είναι “το πρώτο concept design για φορητό multi-monitor gaming”. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Razer Blade Pro συν δύο οθόνες.

Το Project Valerie μοιάζει με πρωταπριλιάτικη φάρσα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το concept βασίζεται στις δυνατότητες του υπάρχοντος Razer Blade Pro και η σημερινή ισχύ των επεξεργαστών και των καρτών γραφικών είναι αρκετή για να στηρίξει τρεις τέτοιες οθόνες.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Project Valerie φαίνεται πολύ δυνατό. H κάθε μία από τις 17.3 ιντσών 4Κ οθόνες χρησιμοποιούν τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, για υψηλό framerate και 180 NVIDIA Surround View gaming. Το laptop θα έχει 2 επιπλέον οθόνες, ultra-low-profile Mechanical switches και Razer Chroma για τις οθόνες, το πληκτρολόγιο και το trackpad.

Το Chroma είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει στους developers να προγραμματίσουν εφέ φωτισμού σε συνάρτηση με τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, χρησιμοποιώντας το Razer Chroma API. Για παράδειγμα, αν σου τελειώσουν οι σφαίρες σε ένα FPS παιχνίδι, τότε το πληκτρολόγιο θα γίνει κόκκινο.

 Το Razer Project Valerie θα διαθέτει ενιαία (unibody) μεταλλική κατασκευή με πάχος περίπου 38mm και θα ζυγίζει λιγότερο από 5.5kg. Εξυπακούεται ότι θα είναι VR ready με κάρτα γραφικών Nvida GeForce GTX 1080,ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των HTC Vive και Oculus Rift με το παραπάνω.

ΠΗΓΕΣ:

 https://techblog.gr/mobile/razer-project-valerie-gaming-laptop-with-integrated-multi-monitor-6363/

http://www.techgear.gr/razer-project-valerie-ces-2017-116445/

https://unboxholics.com/news/tech/20229-razer-project-valkyrie-ena-gaming-laptop-me-treis-othones

 

Σχολιάστε

Top