Η επίσκεψη μας στη ΣΣΑΣ

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Μαρ• 29•18

Επιμέλεια άρθρου: Η δημοσιογραφική μας ομάδα

Η δημοσιογραφική ομάδα του ηλεκτρονικού μας περιοδικού μαζί με το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας του σχολείου μας στα πλαίσια ενημέρωσης για τις στρατιωτικές σχολές επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της στρατιωτικής σχολής ΣΣΑΣ της Θεσσσαλονίκης στις 23 Ιανουαρίου 2018.

Μας υποδέχθηκε η υπεύθυνη επικοινωνίας ταγματάρχης κα Πούλιου Μαριάνθη η οποία μας μίλησε για την ιστορία της σχολής, για το έμβλημα της, μέσα από ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο μας ενημέρωσε για τις προϋποθέσεις εισαγωγής στη σχολή, τις επιπλέον εξετάσεις που δίνουν οι υποψήφιοι εκτός από τις Πανελλήνιες εξετάσεις, σε αθλήματα και ψυχομετρικές εξετάσεις, μας παρουσίασε τις προοπτικές σταδιοδρομίας των αποφοίτων της σχολής, ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Η κα Πούλιου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες των μαθητών για τις σπουδές στη σχολή, τους κανόνες που υπάρχουν, αλλά και την επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων.

Στη σχολή είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε τον παλιό μας μαθητή Μπλέτσα Κωνσταντίνο, πρωτοετή φοιτητή του τμήματος Κτηνιατρικής της ΣΣΑΣ , ο οποίος μας μίλησε για την προσπάθεια του να εισαχθεί σ” αυτή την υψηλόβαθμη σχολή. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σπουδών του, που συνδυάζει φοίτηση στην αντίστοιχη σχολή του ΑΠΘ και ταυτόχρονη στρατιωτική εκπαίδευση.

Δείτε το φωτογραφικό μας υλικό:

Ευχαριστούμε πολύ τους υπευθύνους της σχολής για  τη ενημέρωση και τη φιλοξενία.

Πηγές : Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων: https://ssas.army.gr

 

Σχολιάστε

Top