Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο διάσημος Dj Avicii

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Απρ• 27•18

Επιμέλεια άρθρου: Νατάσα Λιάπη

Ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής ο Σουηδός Dj Avicii, (Tim Bergling ) πέθανε σε ηλικία 28 ετών την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπός του, ο Σουηδός Dj βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ. «Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του Tim Bergling, γνωστός ως Avicii. Βρέθηκε νεκρός σήμερα στο Μουσκάτ του Ομάν. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά και η εκπρόσωπός του Diana Baron διευκρίνισε ότι δεν θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

dj Avicii2

Ο Avicii μιλά για την ασθένεια του, την φήμη και τη συνταξιοδότηση του στα 26.

Τα θέματα υγείας του Avicii ήταν γνωστά στο κοινό για πολλά χρόνια πριν από το θάνατό του. Υποβλήθηκε σε οξεία παγκρεατίτιδα, εν μέρει λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Το 2014 ακύρωσε πολυάριθμες παραστάσεις για να ανακάμψει μετά την απομάκρυνση του χοληδόχου κύστης και του παραρτήματος του.

Τελικά, αποφάσισε να αποσυρθεί από την περιοδεία εξ ολοκλήρου σε μια συναισθηματική επιστολή που τέθηκε το Μάρτιο του 2016.

«Για μένα ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου», δήλωσε ο Bergling στο The Hollywood Reporter το 2016. «Η σκηνή δεν ήταν για μένα. Δεν ήταν η παράσταση και όχι η μουσική. Ήταν πάντα το άλλο πράγμα που με περιβάλλει που ποτέ δεν μου ήρθε φυσικά. Όλα τα άλλα ήταν μέρη που με κάνουν καλλιτέχνη. Είμαι περισσότερο εσωστρεφής άνθρωπος εν γένει. Ήταν πάντα πολύ δύσκολο για μένα. Πέρασα πολύ αρνητική ενέργεια, νομίζω. »

 

dj Avicii1

Πριν μερικά χρόνια είχε δημοσιεύσει στα social media :   “Όταν πεθάνω θέλω να με θυμούνται για την ζωή που έζησα όχι για τα λεφτά που έβγαλα”. Θα είσαι πάντα στην καρδία μας, αναπαύσου εν ειρήνη Tim.

Φήμες της τελευταίας στιγμής:

Το ενδεχόμενο ο καλλιτέχνης να έδωσε τέλος στη ζωή του, αφήνει να εννοηθεί μια δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια τρεις ημέρες μετά την πρώτη της τοποθέτηση στο τραγικό περιστατικό του θανάτου του Avicii

Σχολιάστε

Top