Αποτίμηση των δράσεων μας για την σχολική χρονιά 2021 2022

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Μάι• 16•22

Απόψεις των μελών της ομάδας μας:

Aπό τις δραστηριότητές μας αποκομίσαμε πολλαπλά οφέλη, αρχικά κατανοήσαμε τη σημασία της ενεργού συμμετοχής σε κοινωνικές δράσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής της τρίτης ηλικίας μέσω της δωρεάς και της επίσκεψης στο Rαχούτειο Γηροκομείο Λαμίας.

Γνωρίσαμε τις αρχές του τόπου αστυνομικές, θρησκευτικές, πολιτικές, ευαισθητοποιηθήκαμε  στο θέμα της βίας κατά των γυναικών, ενημερωθήκαμε για  τις δράσεις της  Ι.Μ.Φ με σκοπό τη βελτίωση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας .Τέλος  μέσα από την εκπομπή μας στο ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας συνεργαστήκαμε  με σκοπό την άρτια σύνθεση και περάττωση της ραδιοφωνικής μας εκπομπής. (Καραβάς Σπύρος)

Αυτές οι πρωτοβουλίες μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε αξέχαστες εμπειρίες και να γνωρίσουμε σημαντικές προσωπικότητες του τόπου μας. (Καρακούση Ραλία)

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες μας κα Παχή Χρυσούλα και κα Προσμίτη  Χριστίνα για την μαγική χρόνια που μας χάρισαν βοηθώντας μας να πραγματοποιήσουμε τις συγκεκριμένες δράσεις. (Δημόπουλος Κων/νος)

 

 

Σχολιάστε

Top