Lamia run festival 2014

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Απρ• 30•14

Ο αγώνας «Lamia Night & Run» ανήκει στην κατηγορία city run με κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης. Είναι επίσημα μετρημένη-πιστοποιημένη διαδρομή. Η διαδρομή θεωρείται ασφαλής, παρότι είναι νυχτερινός αγώνας, καθώς αποτελείται από φωτισμένους  δρόμους και τμήμα του ποδηλατόδρομου της πόλης.

lamia run

Πραγματοποιείται για δεύτερη φορά και αποσκοπεί στην συμμετοχή αθλητών επιπέδου ώστε να προωθηθεί το μαζικό δρομικό κίνημα  σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες τις κοινωνίας.

Η επιτυχία του ήταν πρωτοφανής και πλέον, η καταξίωση και η πανελλήνια αποδοχή του αποτελούν αντικειμενικούς σκοπούς της φετινής διοργάνωσης.
Το «Lamia Fun and Run» είναι ένας συμπληρωματικός αγώνας 3ων χιλιομέτρων. Ο αγώνας αυτός έχει τη χαρακτηριστική λέξη που τον προσδιορίζει, τη λέξη Fun. Αποσκοπεί στην μαζική συμμετοχή φίλων της άθλησης και αποκτά κοινωνικό χαρακτήρα.

Το δεύτερο Lamia Night & Run πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Απριλίου, με τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις αγγίζοντας τους 1800 συμμετέχοντες.

Συμμετείχαν όλοι, Πρωταθλητές, αθλητές, αθλούμενοι όλων των ηλικιών πλημμυρίζοντας την πόλη με τη θετική τους ενέργεια.

Δείτε την έναρξη του αγώνα

2 Comments

  1. Ο/Η thalia λέει:

    Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον το άρθρο αλλά ποιος το έγραψε;

  2. Ο/Η αλεξανδρα λέει:

    μπραβο κυρια Προσμητη. Πολυ ωραιο το αρθρο σας.

Σχολιάστε

Top