Νεανικά συγκροτήματα: Big Time Rush

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Μαρ• 19•15

Επιμέλεια άρθρου : Δήμητρα Μπάρκα

Big Time Rush (BTR) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε αρχικά στο Nickelodeon από τις 28 Νοεμβρίου 2009 έως 25 Ιουλίου 2013. Δημιουργήθηκε από τον Scott Fellows και επικεντρώνεται στις περιπέτειες τέσσερων παικτών του ice hokey από Μινεσότα , Κένταλ, Τζέιμς, Κάρλος, και Logan, οι οποίοι σχηματίζουν μια μπάντα αγόριων .

Η σειρά παρουσίαζε μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας.

Τα μέλη της είναι:

Kendall Schmidt

kedall Kendall Francis Schmidt (γεννημένος 2 του Νοεμβρίου 1990)  είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, χορευτής, επιχειρηματίας και περιστασιακά μουσικός παραγωγός. Είναι ο πιο γνωστός για το παιχνίδι Kendall Knigth στο Big Time Rush ,ενώ έχει παίξει μικρούς ρόλους σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.Το πρώτο single του Kendall έγινε όταν συμμετείχε στο καινούριο του συγκρότημα ,το  Heffron Drive το οποίο το δημιούργησε με τον  Dustin Belt.

James Maslow

 

jamesJames Maslow David (γεννημένος 16 Ιουλ του 1990) είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, γνωστός για τον ρόλο του James Diamond για τη σειρά Big Time Rush που προβλήθηκε από το 2009 έως και το 2013 από το αμερικανικό κανάλι Nickelodeon και είναι μέλος της μπάντας με το ίδιο όνομα .Επίσης, το 2014 συμμετείχε στον 18ο κύκλο του Dancing with the stars (U.S. Season 18).

 

Carlos Pena

carlosCarlos Roberto PenaVega (γεννήθηκε 15 Αυγούστου, 1989), είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής. Είναι ο πιο γνωστός ως πρωταγωνιστή στο Nickelodeon στη σειρά Big Time Rush ως Carlos García εκτός του ότι είναι ένα μέλος της μπάντας Big Time Rush . Είναι επίσης γνωστός ως ο οικοδεσπότης του Nickelodeon τηλεπαιχνίδι Webheads .

Logan Henderson

logan Logan Phillip Henderson (γεννημένος 14 Σεπτεμβρίου, 1989) είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής. Είναι ο πιό γνωστός για το ρόλο του ως Logan Μίτσελ στο Nickelodeon σειρά, Big Time Rush , καθώς επίσης και ως μέλος του συγκροτήματος Big Time Rush ίδια. Αυτός, μαζί με την μπάντα, έχουν κερδίσει και έχουν προταθεί για πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το τραγούδι της μπάντας  Windows Down το οποίο έχει πάνω από 39 εκατομμύρια views.!!

 

One Comment

Σχολιάστε

Top