Ιπτάμενο αυτοκίνητο; και όμως πραγματικότητα!!!

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 21•15

Επιμέλεια άρθρου: Χαλιώτης Κώστας

Αυτοκίνητο με φτερά «κρυμμένα» και την ικανότητα να γκαζώνει και να υψώνεται στους αιθέρες, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά σχέδιο που αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα.

Από το 2017 και μετά, το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Ο λόγος για το νέο μοντέλο της εταιρείας AeroMobil που φαίνεται έτοιμο να «σκίσει» τους ουρανούς, ταξιδεύονται και βλέποντας τα υπόλοιπα οχήματα από «ψηλά».

iptameno car1«Θέλαμε μια άλλου είδους τεχνολογική επανάσταση. Μια επανάσταση στο χώρο της ιδιωτικής μετακίνησης», τονίζει ο γενικός διευθυντής της AeroMobil Jural Vaculik, αναφερόμενος στο καινούργιο «κόσμημα» της εταιρείας. «Τα αμάξια με την ικανότητα αυτόματης οδήγησης, χωρίς την παρουσία οδηγού, είναι απλά μια μικρή βελτίωση στο πρόβλημα των μεταφορών. Η πραγματική λύση είναι τα ιπτάμενα αμάξια», συμπλήρωσε.

Βέβαια, το όχημα που θα είναι διαθέσιμο από το 2017, απευθύνεται σε οδηγούς με κάποια… οικονομική άνεση. Αν και η τιμή δεν έχει οριστεί ακόμα, θα κοστίζει όπως αναφέρθηκε «μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Σχολιάστε

Top