Drones-μη επανδρωμένα αεροσκαφη

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Φεβ• 25•16

Επιμέλεια άρθρου: Στελίνα Πίχα

Αυτή την περίοδο υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την πτητική δραστηριότητα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών – Drones. Όλα τα τηλεκατευθυνόμενα και αυτόνομα αεροσκάφη από τις μικρές καταναλωτικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγία έως τα μεγαλύτερα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για επαγγελματικούς ή άλλους σκοπούς .

Τα επανδρωμένα ,αυτά ,αεροσκάφη λειτουργούν με βάση ένα τηλεχειριστήριο και την φαντασία του καθενός .Το τηλεχειριστήριο έχει προδιαγραμμένες «μέσα» του εντολές που χρειάζεται μόνο έναν καλό χειριστή για να τις «βγάλει στην επιφάνεια τους».

Το κόστος του ανέρχεται γύρω στα εκατό ευρώ και για τους πιο απαιτητικούς και φανατικούς του παιχνιδιού αυτού μπορεί να φτάσει και τα εκατόν πενήντα ευρώ .Οι ιδιωτικές λήψεις των Drones δεν έχουν καμία σχέση με τις λήψεις μιας φωτογραφικής μηχανής .Οι λήψεις μιας κάμερας Drone έχουν σαφέστατα πιο καλή ανάλυση, καθώς μπορεί να ακούγεται και ο παρά μικρός θόρυβος με αποτέλεσμα να καταγράφει στην μνήμη του. Καθώς τα Drones είναι πρόσφατης τεχνολογικής εφεύρεσης έχουν κάνει μεγάλο πάταγο σε όλες κυρίως τις ευρωπαϊκές χώρες. Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κάποιο σχόλιο.

Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο που τραβήχτηκε με drones στην παραλία Βουλιαγμένης.

Το δικό μας drone είναι:

drone1

 

Σχολιάστε

Top