8οι Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας

01731

01721 01719

Πραγματοποιήθηκαν και τη φετινή σχολική χρονιά οι Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας «Χρίστος Τσολάκης» που τελούν υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ «ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ», της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων, κ. Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Οι Αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης και για πρώτη φορά συμμετείχαν και τα 21 Γυμνάσια του νομού μας. Νικητής αναδείχθηκε το Γυμνάσιο Αιγινίου που πήρε τη σκυτάλη για τη διοργάνωση των αγώνων κατά την επόμενη σχολική χρονιά.

01680 01678

 Το σχολείο μας εκπροσώπησαν επάξια οι μαθητές Κιοσέογλου Γεώργιος, Λαβαντσιώτη Ελένη, Προδρόμου Κωνσταντίνος-Αντώνιος, Σκανίκα Φεβρωνία από τη Γ΄τάξη και Κυραϊλίδης Πέτρος από τη Β΄τάξη. Τα παιδιά με πνεύμα συνεργασίας πήραν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή της Γλώσσας αποκομίζοντας μια ωφέλιμη εμπειρία και μια όμορφη ανάμνηση από τα σχολικά τους χρόνια χτίζοντας πραγματικά «μια γέφυρα με λέξεις», όπως  πολύ εύστοχα τονίστηκε από τους φετινούς διοργανωτές.

01728 01727

0172601731

Για την εξαιρετική τους συμμετοχή οι παραπάνω μαθητές του σχολείου μας βραβεύτηκαν από τον διευθυντή μας κ. Πούτη Ιωάννη, συμπαραστάτη και αρωγό σε όλες τις προσπάθειες μας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση.

Αλμπανίδου Ελένη
Ξηρού Κυριακή

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "8οι Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας"

Σχολιάστε

Top