Τσικνίσματα!

2681

2681 691

Με ιδιαίτερο κέφι και ενθουσιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού υποδέχτηκαν την Τσικνοπέμπτη, τηρώντας μια παράδοση που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια στο σχολικό συγκρότημα!

Μετά τη λήξη της τρίωρης γενικής συνέλευσης των μαθητικών κοινοτήτων άρχισαν τα… τσικνίσματα, όπου με επαγγελματική μαεστρία ψήθηκαν άψογα τα κρεατικά που είχαν φροντίσει να προμηθευτούν εγκαίρως οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολικών μονάδων. Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να ετοιμάσουν τα τραπέζια με όλα τα απαραίτητα εδέσματα, υπό τους ήχους παραδοσιακών αλλά και πιο μοντέρνων ρυθμών!

2683 2685

 Ήταν πραγματικά μια ενθουσιώδης και αυθόρμητη εκδήλωση η οποία συνέβαλε στη σύσφιξη των σχέσεων των μαθητών μεταξύ τους αλλά και με τους καθηγητές τους, ξεφεύγοντας από το καθημερινό τυπικό πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια στα νέα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού για την υποδειγματική διοργάνωση της εκδήλωσης, γεγονός που αποδεικνύει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους σε όλες τις δραστηριότητες του σχολικού συγκροτήματος!

2690 2689

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Τσικνίσματα!"

Σχολιάστε

Top