Εκκίνηση με αγιασμό!

3151

3151 3147

Στην εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο αγιασμό βρέθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την παράσταση «έκλεψαν» οι μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου, οι οποίοι προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα που δημιουργεί η εισαγωγή τους σ’ ένα νέο σχολικό περιβάλλον.

Η τελετή του αγιασμού η οποία έγινε από τους ιερείς πατέρα Χρήστο Σεϊταρίδη και πατέρα Παντελεήμονα Ηλβανίδη ήταν κοινή για τους μαθητές των δύο σχολικών μονάδων του συγκροτήματος. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος του δήμου Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος, ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορινού κ. Γιάννης Μορθανάσης, ο κ. Γιάννης Τσιμπονίδης ως εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης, οι νέοι σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Κορινού κ. Χρήστος Ιορδανόπουλος και κ. Αικατερίνη Μαλετσά, καθώς και αρκετοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών. Χαιρετισμό στους μαθητές και ευχές για πρόοδο και επιτυχίες κατά τη νέα σχολική χρονιά απηύθυναν ο διευθυντής του Γυμνασίου Κορινού κ. Πούτης Ιωάννης και ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου κ. Βουλγαρίδης Ευλάμπιος.

3137 3134

Αξίζει να σημειωθεί ότι με πρωτοβουλία του νέου Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κορινού και ιδιαίτερα του προέδρου κ. Μορθανάση έγιναν στο σχολικό συγκρότημα όλες οι απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου έτσι, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των μαθητών και την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

3141 3136 3132 3131

3154

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Εκκίνηση με αγιασμό!"

Σχολιάστε

Top