Βίντεο για την υγιεινή ζωή!

s1

Στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, οι μαθητές των τμημάτων Β1, Γ1 και Γ2 δημιούργησαν τα δικά τους βίντεο προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν όλους μας γύρω από σημαντικά θέματα που αφορούν την υγεία μας.

Όπως θα διαπιστώσετε παρακολουθώντας τα βίντεο οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας αποδίδουν πειστικά τους ρόλους τους και ξετυλίγουν τις υποκριτικές τους ικανότητες, εκπέμποντας ταυτόχρονα μηνύματα για μια υγιεινή ζωή με σωστές διατροφικές συνήθειες και απεξάρτηση από εθιστικούς παράγοντες. Τις ομάδες των μαθητών για την παραγωγή των βίντεο συντόνισε η φιλόλογος του Γυμνασίου Κορινού κυρία Μερόπη Καραγιάννη.

 k2 k1

Οι μαθητές του τμήματος Γ1 περνούν τα μηνύματα τους για μια ζωή χωρίς τσιγάρο: δημιούργησαν μία δική τους τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία πρωταγωνιστούν και δίνουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που όλοι έχουμε σχετικά με το κάπνισμα και τις ολέθριες επιπτώσεις του.

Κάποια ειδικά θέματα διατροφής απασχόλησαν τους μαθητές του τμήματος Γ2, οι οποίοι, στη δική τους τηλεοπτική εκπομπή για την υγεία, απαντούν σε ερωτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου για τις υπερτροφές, τις καρκινογόνες τροφές και τη σπουδαιότητα της άσκησης.

 d2 d1

Τέλος, οι μαθητές του τμήματος Β2 δημιούργησαν μία σύντομη τηλεοπτική διαφήμιση για να προωθήσουν την υγιεινή διατροφή, με συμβουλές και παροτρύνσεις προς όλους!

s1

Σχετικά με τον Συγγραφέα

ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής Φιλόλογος στο Γυμνάσιο Κορινού

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Βίντεο για την υγιεινή ζωή!"

Σχολιάστε

Top