ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ LIFE HACKS ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ !

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 27•16

Επιμέλεια άρθρου : Τροβιά Αναστασία

Tον τελευταίο καιρό ,  γίνεται ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο με ιστοσελίδες που είναι γεμάτες από life hacks για οποιαδήποτε ηλικία και χρήση. Για όσους δεν ξέρουν τα life hacksείναι κάτι σαν μικρά tips τα οποία γίνονται πανεύκολα και μπορεί να τα κάνει ο καθένας μας. Να λοιπόν 10 life hacks που πραγματικά θα σου «σώσουν τη ζωή» :

1.     Πριν πετάξεις ένα post-it πέρασε το  ανάμεσα στα πλήκτρα του πληκτρολόγιου σου . Έτσι από τη μεριά της κόλλας θα μαζευτούν όλη η σκόνη και τα σκουπιδάκια  που πιθανόν θα έχουν συσσωρευτεί  εκεί.

2.     Όταν θες να σβήσεις μία λέξη ή μία πρόταση την οποία δεν θες να τη διαβάσει κανείς τότε αντί να τραβήξεις μια γραμμή , γράψε άσχετα γράμματα και λέξεις πάνω σε αυτή .

3.     Έχεις πολλά κλειδιά και κάθε φορά μπερδεύεσαι ποιο είναι για κάθε πόρτα ;;; Τότε πάρε ένα βερνίκι και βάψε το πάνω μέρος του κάθε κλειδιού με διαφορετικό χρώμα το καθένα . ( αν είσαι αγόρι ζήτα βερνίκι από τη μαμά ή την αδελφή σου – θα έχουν σίγουρα)

4.     Αν θέλεις να ακούς πιο δυνατά τη μουσική από το κινητό σου τότε βαλ’ το μέσα σε ένα ποτήρι . Έτσι θα αυξήσεις την ένταση της μουσικής.

5.     Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς που ακούμε μουσική με ακουστικά είναι το πώς θα ξεχωρίζουμε το αριστερό από το δεξί ακουστικό στο σκοτάδι και σε μέρη που δεν υπάρχει φως . Η λύση ……: κάνε ένα μικρό κόμπο στο δεξί ή στο αριστερό ακουστικό σου και έτσι θα ξέρεις πως θα τα τοποθετήσεις σωστά.

6.         Σε αυτό δεν θα πω τίποτα. Θα αφήσω την εικόνα να μιλήσει……..

image(2)

7.     Κι όμως μια πρέσα μαλλιών μπορεί να γίνει σίδερο για τον γιακά σου…

image

8.     Ένα ακόμα tip για ακουστικά είναι να τα πιάσεις με ένα τσιμπιδάκι μαλλιών για να τα έχεις πάντα οργανωμένα και να μην μπλέκονται.

image(1)

9.     Άμα θες να κάνεις πιο δύσκολο τον κωδικό σου σε οποιoδήποτε μέσο τότε πρόσθεσε τονισμένα γράμματα όπως π.χ.   ã , ń  . Με αυτόν τρόπο κανένας δεν πρόκειται να βρει τον κωδικό σου.

10. Και τέλος… όταν θες να ζεστάνεις την πίτσα σου στο φούρνο μικροκυμάτων , τότε βάλε λίγο νερό σε ένα ποτήρι  μαζί της για να αποφύγεις να γίνει σαν λάστιχο η ζύμη.

 

Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα τα life hacks που σας πρότεινα και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας !!!

 

Σχολιάστε

Top