Διάσημοι DJs που δεν γνωρίζαμε ότι είναι Έλληνες.

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 17•17

Επιμέλεια άρθρου: Νατάσα Λιάπη

1.Dimitri Vegas & Like Mike

dj2

Οι Dimitri Vegas & Like Mike είναι ένα μουσικό δίδυμο από το Βέλγιο με ελληνική καταγωγή το οποίο δραστηριοποιείται στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Αποτελείται από τα αδέρφια Δημήτρη Θηβαίο και Μιχάλη Θηβαίο. Ο Δημήτρης  γεννήθηκε το 1982 και ξεκίνησε τηνενασχόληση με το επάγγελμα του DJ στην ηλικία των 14 ετών. Κατά τα πρώτα του χρόνια στο επάγγελμα, πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις σε μικρά νυχτερινά κέντρα, ενώ ήταν resident DJ στον βελγικό ραδιοφωνικό σταθμό BeatFM. Λόγω τυχαίων συγκυριών, εγκατέλειψε το Βέλγιο το 1999 και ξεκίνησε περιοδεία στην Ευρώπη. Έζησε, αρχικά, στην Μαγιόρκα, στη συνέχεια στην Χαλκιδική της Ελλάδας, προτού μετακομίσει στην Ίμπιζα το 2003, όπου έπαιζε μουσική σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα όπως το Privilege και το Space. Στη συνέχεια επέστρεψε στις Κανάριες Νήσους, στην Μαγιόρκα, προτού εγκατασταθεί στην Ζάκυνθοο της Ελλάδας, όπου έπαιζε μουσική στα νυχτερινά κέντρα Amnesia και The End το 2006. Το φθινόπωρο του 2006, επέστρεψε στο Βέλγιο ώστε να συνεργαστεί με τον αδερφό του, Μιχάλη, για την παραγωγή της πρώτης του μουσικής δουλειάς, το Cocaine / Eivissa 2007 τον Μάρτιο του 2007 και ένα remix του κομματιού των Push, «Universal Nation» σε επεξεργασία από την Bonzai Records.

Εδώ είναι η εμφάνιση τους στα Mad VMA 2015 by Coca Cola:

Επίσης δημιούργησαν ένα ξεχωριστό τραγούδι για να ευχαριστήσουν όλους τους Έλληνες που τους ψήφισαν για το DJ MAG TOP 100 DJs 2015.

 

2.DVBBS

dj3

Οι DVBBS είναι ένα καναδικό δίδυμο EDM  που δημιουργήθηκε το 2012 και απαρτίζεται από τους αδελφούς Chris Chronicles (πρώην Christopher van den Hoef) και τον Alex Andre ( Alexandre van den Hoef). Οι  Van den Hoefs είναι ντόπιοι του Orangeville του Οντάριο.Ο πατέρας τους είναι Ολλανδός και μετανάστευσαν στον Καναδά, η μητέρα τους είναι Ελληνίδα. Οι δύο DJs έζησαν στην Αθήνα για δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή εδρεύουν στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, καθώς και στο Τορόντο του Καναδά και υπογράφουν με τον Josh Herman στη διεύθυνση καλλιτεχνών STRVCTVRE. Είχαν έρθει σε πολλά μουσικά events της Ελλάδας όπως η ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2017.

Εδώ είναι ένα απόσπασμα από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας που απελευθέρωσαν ένα remix «συρτάκι Ζορμπά».

 

3.Steve Angello

dj4

Ο Steve Angello γεννημένος ως Στέφεν Άντζελο Γιόζεφσον Φραγκόγιαννης στις 22 Νοεμβρίου 1982 είναι Ελληνοσουηδός DJ, μουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας. Ο Angello ήταν μέλος των Swedish House Mafia, μαζί με τους Axwell και Sebastian Ingrosso. Ο Angello γεννήθηκε από Έλληνα πατέρα και Σουηδή μητέρα στην Αθήνα της Ελλάδας. Μεγαλωμένος στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, ο Angello ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική και πιο συγκεκριμένα με την δραστηριότητα του DJ σε ηλικία 12 ετών.

Εδώ θα δείτε την εμφάνισή του στο Paradiso Beach Glub στην Ρόδο.

 

Σχολιάστε

Top