ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ

EIΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ναι λοιπόν είναι γεγονός. Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες ζούμε, ναι τα καταφέραμε. Όχι μόνο επιβιώσαμε, αλλά ερχόμαστε δυναμικά  με νέο τεύχος και ολοκαίνουργια ομάδα δριμύτερη από ποτέ. Αν είστε φίλοι της επικαιρότητας, ....

teenager-1

ΕΦΗΒΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ-5

Εφηβεία Η ζωή των εφήβων δεν είναι εύκολη. Αντιθέτως είναι δύσκολη και θα τη χαρακτήριζε κανείς πολυάσχολη. Ο μέσος έφηβος έχει εξωσχολικές δραστηριότητες, φροντιστήρια, μαθήματα για το σχολείο και δουλειές για το σπίτι. Και μετά ….

companionship

Επαναστάτες χωρίς αιτία

Επαναστάτες χωρίς αιτία δεν υπάρχουν. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι επαναστάτες είναι αυτοί που πηγαίνουν στις πορείες, και φωνάζουν, και δέρνουν και δέρνονται, και θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο και να επιβάλλουν την άποψή ….

teenager-2

Υπάρχουν κατά την γνώμη σας επαναστάτες χωρίς λόγο;

Κατά τη γνώμη μου,  θεωρώ πως υπάρχουν επαναστάτες που απλά ίσως θέλουν προσοχή. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, βρίσκουν άλλα πράγματα  που τους πειράζουν και για αυτό επαναστατούν. Υπάρχουν ….

hliadhs

Παραμύθια

Τα παραμύθια έχουν υπόβαθρο κυρίως την κουλτούρα και την παράδοση των λαών, καθώς και τους θρύλους που δημιουργήθηκαν από ζητήματα που κινούσαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων, μεταποιημένους αναλόγως με το συμφέρον και τη φαντασία τους. ….

IMG_9858

ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ 3 ½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλιτζάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια νερό 3 κουταλιές της σούπας ξύδι 2 βανίλιες ¾  φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα 6 κουταλιές της ….

santikou

Πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε διάφορες χώρες του κόσμου:

Πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε διάφορες χώρες του κόσμου:  Σουηδία: Η ευχή στα σουηδικά είναι εύκολη, “God Jul”, και οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί ξεκινούν την ημέρα της Αγίας Λουκίας, με την ανάλογη τελετή: πριν το ξημέρωμα ….