Εορτασμός Τριών Ιεραρχών- Κοπή Βασιλόπιτας

Η Βασιλόπιτα
Η Βασιλόπιτα

Αγαπητοί συμμαθητές και καθηγητές ο νέος χρόνος κατέφθασε.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας και να είναι γεμάτη προσδοκίες. Mε τον ερχομό της καινούριας χρονιάς ξεκινά την επανέκδοσή του και το περιοδικό μας.

Την ημέρα των Τριών Ιεραρχών το σχολείο μας πραγματοποίησε εκκλησιασμό στον Ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Αρμενίου και έπειτα παρακολουθήσαμε τον μεστό λόγο του καθηγητή μας κ.Δ. Πέγκα με θέμα τους Τρεις Ιεράρχες, τους τρεις αγίους και θεολόγους της Ορθόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας μας, προστάτες των γραμμάτων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια με την άφιξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για το νέο έτος όπου σε κάθε βαθμίδα του σχολείου μας υπήρξε ένας τυχερός. Τα παιδιά που η τύχη τους έκλεισε το μάτι κέρδισαν το δώρο των 15 ευρώ τα οποία θα αξιοποιήσουν όπως ο καθένας θέλει.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής και την αποχώρηση των μαθητών, οι καθηγητές έκοψαν και αυτοί τη δικιά τους βασιλόπιτα στην οποία τυχερός ήταν ο θεολόγος μας. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μία φορά. Ζήστε την στο έπακρο και απολαύστε την κάθε στιγμή. Ευτυχισμένο το 2020.

Μρούκου Ραφαέλα,

Βασιλική Κουτσή,

Δέσποινα Μουζαλιώτη

Γενική επιμέλεια- συντονισμός: Παπαδημητρίου Σταυρούλα

Κατεβάστε το άρθρο σε έντυπη μορφή (pdf)