Υλικά
100 γραμμάρια ζάχαρη
200 γραμμάρια βούτυρο
300 γραμμάρια αλεύρι
1 αυγό
κουπάτ
άχνη ζάχαρη
λεμόνι
ζαχαρωτά
τρούφα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Η ζύμη δεν πρέπει να ζεσταθεί πολύ γιατί θα σπάσει. Έτσι, την τυλίγουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο. Τη βγάζουμε από το ψυγείο και την πλάθουμε με τον πλάστη πάνω σε μια λαδόκολλα για να μην κολλήσει. Στη συνέχεια βγάζουμε τη λαδόκολλα και κάνουμε σχήματα με τα κουπάτ. Τα βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 170Ο βαθμούς για 10′-15′ λεπτά.
Γλάσο
Για να φτιάξουμε το γλάσο βάζουμε χυμό από λεμόνι και άχνη ζάχαρη. Το ανακατεύουμε και στη συνέχεια το απλώνουμε πάνω στα μπισκότα με ένα πινέλο και στο τέλος προσθέτουμε τρούφα.
Ομάδα 1
Ζήσης Τσακμάκης
Γιώργος Μαντζιάρης
Βασίλης Καλτσούδας
Πηγή Φοτο Google
Αφήστε το σχόλιο σας στο "Γερμανικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα"