ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΕΞ 4Μύρισε Άνοιξη και το ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net εισέρχεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο τέταρτο τεύχος του! Έχοντας πλέον αποκομίσει έναν σημαντικό πλούτο εμπειριών από τα προηγούμενα τεύχη, η συντακτική ομάδα του περιοδικού μας ετοιμάζει μια σειρά από ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις, κόμικς, βίντεο και φωτογραφίες, που θα κοσμήσουν το τελευταίο για τη φετινή σχολική χρονιά τεύχος μας! Φυσικά θα καλύψουμε, όπως πάντα, όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του σχολείου μας και θα προβάλλουμε τις εργασίες των μαθητών του Γυμνασίου Προμάχων!

OΞεχωριστό γεγονός θα αποτελέσει η ημερίδα που προετοιμάζεται μέσα στον Μάιο και η οποία είναι αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό περιοδικό του σχολείου μας, που ως γνωστόν απέσπασε το βραβείο της καλύτερης μαθητικής ηλεκτρονικής εφημερίδας μεταξύ των Γυμνασίων και Λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας! Περισσότερα όμως για το θέμα αυτό θα δημοσιοποιήσουμε τις επόμενες ημέρες…

Το εξώφυλλο για το νέο τεύχος του περιοδικού μας επιμελήθηκε ο μαθητής της Β” τάξης και μέλος της συντακτικής ομάδας του ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net Παναγιώτης Μητσάνης.

 

ΛΟΓ 3bΣας καλούμε, λοιπόν, να τρέξουμε μαζί την τελική ευθεία της φετινής σχολικής χρονιάς καταγράφοντας μέσα από τις σελίδες του περιοδικού μας τον παλμό της σχολικής ζωής και προβάλλοντας θέματα της τοπικής κοινωνίας αλλά και ευρύτερα απόψεις, σκέψεις και προβληματισμούς που απασχολούν όλους μας! Το παράθυρο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, που ανοίξαμε πριν ενάμιση περίπου χρόνο, παραμένει ορθάνοιχτο και γεμίζει με φρέσκο, ζωογόνο  αέρα το περιβάλλον της μικρής αλλά δραστήριας σχολικής μας κοινότητας.

Σχολιάστε

Top