Eternals – Η νούμερο 1 ταινία για τον Νοέμβριο του 2021 – από την Κ. Βασίλη

Η νούμερο 1 ταινία τον Νοέμβριο του 2021

Ανακηρύχθηκε επίσημα πλέον πως η νούμερο ένα ταινία στο κόσμο είναι η ταινία “Eternals” της Marvel η οποία στα ελληνικά μεταφράζεται « Οι Αιώνιοι».

Το Eternals είναι μια αμερικανική ταινία με υπερήρωες του 2021  βασισμένη στα Marvel Comics. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η 26η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU).  Oι ηθοποιοί που αποτελούν την ομάδα των Eternals είναι οι:     Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaros), Gemma Chan (Sersi),Salma Hayek (Ajak), Kumail Nanjiani (Kingo), Lia McHugh (Sprite), Brian Tyree Henry (Phastos), Lauren Ridloff (Makkari), Barry Keoghan (Druig), Ma Dong-seok (Gilgamesh), ενώ  την παράσταση κλέβει ο διάσημος τραγουδιστής Harry Styles (Eros).

Στην ταινία, οι Eternals, μια αθάνατη εξωγήινη φυλή από την Ολυμπία, αναδύονται από το κρυφτό μετά από χιλιάδες χρόνια για να προστατεύσουν τη Γη από τους αρχαίους ομολόγους τους, τους Deviants.

Οι Eternals ζουν στην Ολυμπία, και το όνομά τους είναι όλα ανατροπές στην κλασική μυθολογία, για παράδειγμα Mercury (Ερμής)- Makkari. Η ταινία έχει εισπράξει 182 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Έλαβε μικτές κριτικές από κριτικούς, οι οποίοι επαίνεσαν τα θέματα και τα γραφικά του, αλλά επέκριναν την έκθεσή του, τον ρυθμό, το χρόνο εκτέλεσης και την έλλειψη ανάπτυξης χαρακτήρων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης