Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες!!!

sushi-site

 

Η Ιαπωνία είναι μια χώρα της Ανατολικής Ασίας. Τους αρέσει πολύ το σούσι καθώς παράγεται κυρίως από ψάρι και ρύζι που είναι πολύ εύκολο να βρεθούν λόγω του κλίματος τους εκεί.

νουντλς

Επίσης το άλλο αγαπημένα μας Noodls τα οποία είναι λεπτά μακαρόνια με διάφορα συστατικά και γεύσεις ή και σκέτα. Ένα από τα διαφορετικά σκεύη που χρησιμοποιούν είναι τα τσοπστικς ,που τα χρησιμοποιούν αντί για μαχαιροπίρουνα . Έχουν και δικές τους σάλτσες για παράδειγμα η γλυκόξινη και το γουασάμπι που λένε ότι καίει πολύ.

Experience-Tokyo_food-and-drink_Tonkatsu_miso_JapanΕκτός από την ασυναγώνιστη γεύση του, το καλό με το τονκάτσου είναι ότι μπορείτε να το βρείτε παντού. Ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα της Ιαπωνίας, το τονκάτσου είναι μια χοιρινή κοτολέτα βυθισμένη σε αλεύρι, αυγό και τρίμματα ψωμιού , τηγανισμένη μέχρι να γίνει όσο τραγανή επιθυμείτε.

εντομα

Η Ιαπωνία όπως και άλλες Ασιατικές χώρες έχουν και ένα μεγάλο κακό , αναφέρομαι στα διάφορα έντομα και ζωντανά χταπόδια που τρώνε . Όπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Αστερίξ “είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες’.

e – reporter Κυριακή

ιαπωνια

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης