Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα: απόλαυση, νοστιμιά και υγεία σ’ ένα πιάτο!

Η ελληνική κουζίνα διαφημίζεται έντονα στο εξωτερικό και πάντα οι τουρίστες μιλάνε για αυτήν.

Η ελληνική γαστρονομία είναι ένα παράδειγμα μεσογειακής διατροφής και μία από τις πιο υγιεινές και νόστιμες κουζίνες που υπάρχουν. 

te-1503412972Το πιο σημαντικό στοιχείο της κουζίνας μας όμως, είναι τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία μας. Όσοι έχουμε την τύχη και χαρά να κατοικούμε στην Ελλάδα, συνηθίζουμε να παίρνουμε όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τις φυτικές ίνες που χρειάζεται το σώμα μας κατευθείαν από τη διατροφή μας, η οποία βασίζεται κατά κύριο λόγο σε λαχανικά, ψάρια, άπαχο κρέας και ελαιόλαδο.

unnamed_7

Οι γεύσεις που περιλαμβάνει: ελληνική σαλάτα, σουβλάκι, φέτα, κασέρι, γραβιέρα, γιαούρτι, γλυκά του κουταλιού, πίτες, φασολάδα, τραχανάς, παστιτσάδα, κοντοσούβλι, κλέφτικο, ούζο, τσίπουρο, ντάκος, φραπές, πατσάς, φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά

e-reporter Λεωνίδας

caption

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης