ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ

Η εφημερίδα μας πήρε συνέντευξη από την Ραλλού  Δημητρούλια, πρόεδρο του δεκαπενταμελούς του σχολείου μας, για το σχολείο και για τις δράσεις του δεκαπενταμελούς.

Αρχικά, ρωτήθηκε για τις δράσεις που σκοπεύει να κάνει το δεκαπενταμελές. Μας απάντησε ότι λόγω των συνθηκών είναι δύσκολο να μας εξασφαλίσουν περιπάτους και εκδρομές. Ωστόσο, υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να κάνουν χαρούμενους τους μαθητές του Γυμνασίου Παραλίας.

Τη ρωτήσαμε αν θα φτιάξουν φέτος φούτερ για τους συμμαθητές μας. Μας απάντησε ότι δε θα βγάλουν φούτερ με το λογότυπο του σχολείου, διότι στην παρούσα περίοδο θα ήταν καλύτερο να φτιαχτούν μάσκες, γιατί κατά αυτόν τον τρόπο και θα υποστηρίξουν το σχολείο και είναι και χρήσιμες.

Στην ερώτηση αν της αρέσει αυτός ο ρόλος που έχει αναλάβει, μας είπε πως έβαλε υποψηφιότητα, γιατί πίστευε ότι μπορούσε να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Πρόσθεσε ότι της αρέσει να προσφέρει στους συμμαθητές της και γι’ αυτόν τον λόγο θα κάνει ό,τι μπορεί.

Η τελευταία ερώτηση ήταν ποιο μήνυμα θα ήθελε να δώσει στους μαθητές του σχολείου και μας απάντησε ότι θα τους συμβούλευε να κάνουν σωστές επιλογές στη ζωή τους και να προσέχουν τους εαυτούς τους.

 

Γιάννης Πολυχρονόπουλος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης