ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1. GOONIES: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Αμερικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ με τους: Κόρει Φέλντμαν, Τζον Ματούσακ. Αυτή η κλασική ταινία της δεκαετίας του ’80 έχει τα πάντα: κρυμμένο θησαυρό, αιώνια φιλία, συναρπαστικές συγκινήσεις και έναν νέο Josh Brolin.

gkounis_to_kynigi_tis_megalis_peripeteias_1985

2. E.T. Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Είναι αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας, παραγωγής 1982, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και σε σενάριο της Μελίσα Μάθισον. Πρωταγωνιστούν οι Χένρι Τόμας, Ντι Γουάλας, Ρόμπερτ ΜακΝότον, Ντρου Μπάριμορ και Πίτερ Κογιότε. Κλασική ιστορία για έναν εξωγήινο που περιπλανιέται στον πλανήτη Γη.

et

3. HUGO

Το Hugo είναι αμερικανική ταινία περιπέτειας και φαντασίας, παραγωγής 2011, σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε. Η ταινία διηγείται την ιστορία του Χιούγκο, ενός αγοριού που ζει μόνο του στο σιδηροδρομικό σταθμό Gare Montparnasse του Παρισιού. Πρωταγωνιστούν οι: Άσα Μπάτερφιλντ, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Σάσα Μπάρον Κοέν, Έμιλι Μόρτιμερ, Ρέι Γουίνστον, Τζουντ Λο και Κρίστοφερ Λι. Η ταινία «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε, έχει αρκετή περιπέτεια, μυστήριο και γέλιο για να κρατήσει τα παιδιά όλων των ηλικιών ενθουσιασμένα.

hugo

4. JUMANJI: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν, με τους: Ντουέιν Τζονσον, Κέβιν Χαρτ, Τζακ Μπλακ, Κάρεν Γκίλαν. Δύο παιδιά βρίσκουν ένα μαγικό επιτραπέζιο παιχνίδι, βιώνουν τεράστιο ενθουσιασμό (συμπεριλαμβανομένου του Robin Williams, ο οποίος έχει παγιδευτεί μέσα στο παιχνίδι εδώ και δεκαετίες) και κινδύνους που μπορούν να σταματήσουν μόνο με το τέλος του παιχνιδιού.

jum

5. JURASSIC PARK

Αμερικανική ταινία θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάικλ Κράιτον. Πρόκειται για την ιστορία ενός απομακρυσμένου νησιού όπου οι πραγματικοί δεινόσαυροι έρχονται στη ζωή χάρη στο αδρανές DNA.

jur

Γιάννης Πολυχρονόπουλος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης