ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

psilos-kotsos

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

 

 

ΨΗΛΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΜΕ ΠΛΕΞΟΥΔΑ

 

 

Πώς να τον κάνεις:

Πρώτα απ’ όλα για να ξεκινήσεις, θα πρέπει να κάνεις μια ανάποδα γαλλική πλεξούδα, δηλαδή ξεκινώντας από τον σβέρκο σου, μέχρι σχεδόν το μισό μέρος του κεφαλιού σου.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενώσεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου με την πλεξούδα σε μια αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού σου.

Έπειτα, κάνε έναν ψηλό κότσο αφήνοντας τις άκρες σου εκτός, ώστε να τις πλέξεις για να καλύψεις γύρω τον κότσο.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΨΑΡΟΚΟΚΑΛΟ

 

Πως να την κάνεις:

Για να κάνεις αυτή την κοτσίδα ξεκίνα με μία πλεξούδα σε στυλ ψαροκόκαλο, στην κορυφή της μίας πλευράς του κεφαλιού σου και συνέχισε να προσθέτεις τούφες από τα μαλλιά σου πλέκοντας τα διαγώνια προς την άλλη πλευρά του κεφαλιού σου.

Μόλις φτάσεις στην κοτσίδα στο κάτω μέρος του κεφαλιού σου, συνέχισε την σαν μια γαλλική πλεξούδα. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για κάθε σου έξοδο από το πρωί, μέχρι και το βράδυ.

 

ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΠΛΕΞΟΥΔΑ

 

Πως να την κάνεις:

Γι’ αυτό το χτένισμα θα πρέπει να τροποποιήσεις κάπως την κλασική γαλλική πλεξούδα, ξεκινώντας την πλεξούδα τη μία πλευρά του κεφαλιού σου και συνεχίζοντας να πλέκεις τα μαλλιά σου σχηματίζοντας ένα “S”.

Μόλις τελειώσεις το πλέξιμο μπορείς να προσθέσεις και μία χαριτωμένη κορδέλα, για να κάνει το στυλ σου ακόμη πιο girly και εντυπωσιακό.

Αυτό το χτένισμα για μακριά μαλλιά, είναι ιδανικό για εκείνες τις ημέρες που θέλεις τα μαλλιά σου να μην πέφτουν στο πρόσωπό σου, αλλά θέλεις και κάτι καλύτερο από μια απλή κοτσίδα.

 

http://www.ediva.gr/ekpliktiki-neoi-tropi-gia-na-kanis-plexoudes/

 

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΤΒΑΤΖΗ

 

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ

xtenismata-gia-makria-mallia psilos-kotsos xtenisma-gia-isia-mallia

Ένα σχόλιο στο ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

  1. Ο/Η Νατασα Δωρα λέει:

    Δωρα: ομορφουλες ειναι οτι πιο ομορφο της ταξης <3 <3 <3 <3

    Νατασα: γλυκες μου εχετε το καλυτερο project ειστε ουαου!!!! :)

Σχολιάστε

Top