Τελειώνοντας το Δημοτικό !

calm

Μαρία Κώστα : Αυτά τα 6 χρόνια στο Δημοτικό ήταν   γεμάτα με όμορφες στιγμές και εμπειρίες ! Ουσιαστικά στο Δημοτικό κάνεις τα πρώτα σου βήματα ! Μαθαίνεις πολλά πράγματα , εκτός από την εκπαίδευση μαθαίνεις και τρόπους συμπεριφοράς και έτσι σιγά σιγά αποκτάς φίλους και δημιουργείς την προσωπικότητα σου !!!

Εγώ από αυτά τα 6 χρονιά πήρα πολλά πράγματα . Πέρασα και όμορφες και άσχημες στιγμές αλλά και οι άσχημες με βοηθήσαν να μάθω να αντιμετωπίζω μόνη μου τις δυσκολίες και τα προβλήματα μου !!!!! Επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλους τους δασκάλους και από τους διευθυντές ! Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με προετοίμασαν πολύ καλά και ψυχολογικά για το γυμνάσιο ! Όλα αυτά τα χρόνια θα μου μείνουν αξέχαστα και θα θυμάμαι όλους τους δασκάλους ειδικά τον Κ. Θοδωρή και τον Κ. Νίκο αλλα και την Κ. Σταματία που ήταν πολύ καλοί δάσκαλοι !!! ΑΝΤΙΟ , ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ !

 

 

 

 

Μαρία Δεσπούλη : Αυτά τα 6 χρόνια στο δημοτικό ήταν υπέροχα, γνώρισα πολλά παιδιά. Όλοι οι δάσκαλοι ήταν άψογοι ! Την πρώτη φορά που πήγα στο Δημοτικό ήμουν γεμάτη ενθουσιασμό . Τώρα που είμαι έκτη είμαι ευχαριστημένη από όλους τους δασκάλους και φεύγω με θλίψη στην καρδιά αλλά και χαρά γιατί θα θυμάμαι όλες τις χαρούμενες στιγμές και δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ. ΑΝΤΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!

 

 

 

Μικρό παιδί με έφεραν τότε στο σχολείο , χαιρόταν η μαμά μα έκλαιγα εγώ !

Που είναι τα χρόνια , μικρά πρωτάκια  , που μας κρατούσαν στην αγκαλιά

Που είναι τα παιχνίδια τα παραμύθια  οι φασαρίες η ξεγνοιασιά….

 

Μ.Δ , Μ.Κ

Σχολιάστε

Top