Αποχαιρετιστήρια επιστολή της Διευθύντριας του σχολείου μας.

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες, αγαπημένα μου παιδιά,

Δέκα χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα που πέρασα την πόρτα του  3ου Γυμνασίου. Όταν ανέλαβα τη θέση της Διευθύντριας του σχολείου, αισθάνθηκα μεγάλη τιμή, αλλά πάνω απ΄ όλα υψηλό αίσθημα ευθύνης για την αντιμετώπιση των πολλών και ποικίλων δημιουργικών προκλήσεων, για την αναβάθμιση και βελτίωση της σχολικής πραγματικότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους,  για αυτό το ταξίδι των 10 ετών. Όλοι μαζί, μέσα σε πλαίσιο αλληλοσεβασμού, ειλικρίνειας , συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης , μπορέσαμε να ενώσουμε σωματικές και ψυχικές δυνάμεις για την ομαλή και αποτελεσματική διαβίωση των μαθητών μας στον χώρο του σχολείου καθώς και να προσφέρουμε τα εφόδια στους αυριανούς ενεργούς πολίτες, οι οποίοι θα οικοδομήσουν ένα ευοίωνο μέλλον για την πατρίδα μας.

Προσπαθήσαμε να αμβλύνουμε τις ανισότητες, να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στη μόρφωση σε όλους τους μαθητές μας ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και θρησκείας. Αγωνιστήκαμε να είμαστε ένα δημοκρατικό σχολείο με ενσυναίσθηση, φροντίδα και αγάπη προς όλους τους μαθητές μας.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, όσες φορές και εάν οι αντοχές μας δοκιμάστηκαν, προσπαθούσαμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα προτάσσοντας την ηθική και την αξία του ανθρώπου.

Ευχαριστώ  όλους εσάς τους γονείς με τους οποίους μοιράστηκα  τις ανησυχίες σας καθώς και τον καθημερινό αγώνα που δίνετε για τα παιδιά σας. Ευχαριστώ και όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία ήταν πάντα άψογη και διεξαγόταν σε πολύ καλό κλίμα.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους μαθητές , οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια με το χαμόγελό τους  φώτιζαν τη μέρα  μας και με τους  προβληματισμούς  τους  μάς  ωθούσαν στο  να γίνουμε καλύτεροι.

Αποχαιρετώ το σχολείο με πολλή αγάπη  και γεμάτη όμορφες αναμνήσεις .

                                                                                                         Κορνηλία  Κουντούρη

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης