Μάντσεστερ-Ολυμπιακός 3-0: Ο Φαν Πέρσι δεν έδειξε… mercy

Fan Persi

Αλέξανδρος Λένα, Β2

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μεγάλη ανατροπή, 3-0 με χατ-τρικ και οι Πρωταθλητές Αγγλίας πήραν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έδειξαν από νωρίς πως ήθελαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και να αναζητήσουν τον δρόμο προς την εστία του Ρομπέρτο, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν πρώτοι με τον Πέρεζ στο 15’ αλλά το πλασέ του ήταν κακό. Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι προειδοποίησαν στο 18’ με το δοκάρι του Φαν Πέρσι.
Ο Ολλανδός με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Ράιαν Γκιγκς προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού, όπως στην φάση του πέναλτι με την οποία άνοιξε το σκορ η Μάντσεστερ, στο 23’ καθώς ο Ουαλός έκανε τη σέντρα, ο Φαν Πέρσι κοντρόλαρε, με τον Χολέμπας να τον γκρεμίζει και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ολλανδός δεν λάθεψε και έκανε το 1-0.

Το τέρμα του διεθνή άσου έδωσε… φτερά στους Άγγλους που ζήτησαν κι άλλο γκολ, αλλά το σουτ του Βαλέντσια βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρομπέρτο και ο Ισπανός στο 34’ απογειώθηκε σε κεφαλιά του Εβρά, διώχνοντας την μπάλα. Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό έγινε στο 40’ όταν Φουστέρ και Ντομίνγκεζ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ντε Χέα, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Φαν Πέρσι με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από παράλληλη του Ρούνεϊ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.     

Πηγή http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=36618%3Amantsester-olympiakos-3-0-o-fan-persi-den-edeikse-mercy-&catid=78%3Asimvenei-twra&Itemid=77

Σχολιάστε

Top