Boys and Noise

Χριστίνα Λαμπροπούλου – Β2

b_n

Οι Boys and Noise είναι ένα απίθανο συγκρότημα που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των εφήβων και κυρίως των κοριτσιών. Το συγκρότημα επιλέχτηκε από τους Playmen στην Amita Μotion του 2013 στον διαγωνισμό για το καλύτερο positive group και ιδρύθηκε στις 27 Απριλίου.

Αποτελείται από τρία αγόρια, τον Άρη Μακρή, τον Δημήτρη Γιαννούλη (Jimmy), και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το μικρότερο μέλος του συγκροτήματος. Ο Άρης είναι 23 ετών, ο Δημήτρης 21, ενώ ο Βαγγέλης 17. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο CD-Single τους με τίτλο «Έχω εσένα», ενώ έχουν προηγηθεί ήδη δύο τραγούδια πιο πριν το «Κάνε κάτι» και το «Tell me».

BOYS AND NOISE STO DC

Έχουν δώσει πολλές συναυλίες μέχρι σήμερα όπως 2 φορές στο ΚΟΟΚΟΟ  (μαγαζί στο Γκάζι), στο THE MALL ATHENS, στο ATHENS METROMALL, στο SMART PARK και 2 φορές στο DREAM CITY.

boys and noise_playmen

Βoys and Νoise – Playmen

Στη συναυλία τους στο Dream City η βραδιά ξεκίνησε με την πρώτη χρυσή απονομή του CD-single «Έχω εσένα«. Φυσικά στις συναυλίες έχουν συνεργαστεί με τον Στέλιο Λεγάκη, τον Μάριο Brazil, Demy, Bizzyboo, Riskykid και τον Ginno. Το συγκρότημα αυτό έχει πολύ μεγάλο fun-club και ξετρελαίνει τους νεολαίους. Επίσης έχουν δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως η εκπομπή «ΜΕΣ” ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ» και «ΦΩΤΗΣ & ΜΑΡΙΑ LIVE», καθώς και σε ραδιοφωνική εκπομπή. Προσφάτως ξεκινάνε την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα. Με την φωνή τους, και όχι μόνο, μπορούν να καταφέρουν πολλά !

996d5e0af6f0b4a22c7099a909bc6863

4 σχόλια στο Boys and Noise

  1. Ο/Η δαφνηηη σ. λέει:

    μαζι τους μπορωω<3

  2. Ο/Η annoula vkator λέει:

    Mazi tous mporoume kai 8a mporoume gia panta an sinexisoun na mas kanoun xaroumenes me ta tragoudia tous, tis xamogelares tous kai ta fantastika live pou kanoun… Sas agapame boys and noise.. Noisers 4 ever…

  3. Ο/Η Βάσω ΤζερΚ' λέει:

    Βαγγελη Αρη Jimmu Σαςςς Αγαπαωω ειστε όληηη μου η ζωηηη….το ονειρο μου ειναι να σας δω καποια στιγμηηη….ΣΑΣΣΣ ΑΓΑΠΑΩΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΟΟΟΟ ❤❤❤❤

Σχολιάστε

Top