FIFA 17 ps4

fifa-17-box-art-510x636Το FIFA 17 περιέχει το ULTIMATE TEAM όπου παίζεις Online.  Υπάρχει μια μεγάλη online “κοινότητα” από οπαδούς που δημιουργούν, διοικούν και αγωνίζονται με την απόλυτη ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στο FIFA 17. Μπορείς να παίξεις με 15 εκατομμύρια οπαδούς και να δεχτείς  την πρόκληση να δημιουργήσεις ομάδες με τους καλύτερους παίκτες, κερδίζοντας, αγοράζοντας, πωλώντας και ανταλλάσσοντας παίκτες με την κοινότητα του Ultimate Team. Παίζεις  με την ομάδα των ονείρων σου και κοντράρεις τις ομάδες των φίλων σου όποτε θέλεις.

Στο FIFA Ultimate Team Draft, μπορείς να «κτίσεις» την ομάδα σου  και να επιλέξεις τον καλύτερο παίκτη για κάθε θέση από κλήρωση πέντε παικτών. Κάνεις τις βασικές επιλογές βασισμένες στην ποιότητα του παίκτη ή τη χημεία της ομάδας. Κερδίζεις μεγαλύτερα βραβεία καθώς προχωράς – και αν κερδίσεις και τα τέσσερα παιχνίδια στη σειρά τότε κερδίζεις  τα καλύτερα βραβεία!

Υπάρχει ακόμα το Karrieremodus, όπου πρέπει να διαλέξεις μια ομάδα και να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στη χώρα που παίζεις. Εκτός αυτού πρέπει να διεκδικήσεις και το κύπελλο της χώρας. Όταν μπείτε στο περιεχόμενο του παιχνιδιού μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τουρνουά ή να να παίξετε ένα έτοιμο τουρνουά.

Στράτος Αντωνίου

Σχολιάστε

Top