Αρκουδάκι; Πάλι τα ίδια!

valentines

των Αναστασίας Μερμήγκη και Δήμητρας Πορλίγκη

Ήρθε Φλεβάρης και είναι η ώρα  οι ερωτευμένοι και οι ερωτευμένες να σκεφτούν ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο για να δώσουν “στο άλλο τους μισό” αλλά και τι θα ήθελαν να πάρουν. Ας ακούσουμε λοιπόν αυτά που θα επέλεγαν κάποια παιδιά όλων των τάξεων του γυμνασίου μας!

Ρωτήσαμε 40 παιδιά και από τις τρεις τάξεις του γυμνασίου μας και το 27,5% των παιδιών επέλεξαν τη σοκολάτα ως ιδανικό δώρο, ενώ το 15% λουλούδια. Μα δεν έχουν καθόλου φαντασία πια! Τώρα οι υπόλοιποι είναι ΚΆΑΑΑΠΩΣ ξεχωριστοί. Το 5% επέλεξε μια κάρτα, το άλλο 5% αγκαλιά, ένα άλλο 5% βιβλίο, άλλο ένα 5% φιλί και τα δύο τελευταία παπούτσια και κολιέ (!). Πολλά 5% δεν μαζεύτηκαν βρε παιδιά;

Για να δούμε, πόσο ρομαντικοί είστε; Τι θα διαλέγατε να δώσετε στους αγαπημένους και στις αγαπημένες σας; Μα πάλι τα ίδια! Το 25% σοκολάτα και το άλλο 25% λουλούδια! Την επόμενη θέση παίρνει η κάρτα με ποσοστό 17%. Προτελευταίο έρχεται το αρκουδάκι με 10% και ύστερα τα σαΐνια που επέλεξαν αγάπη (7%).

Εκτός από τις “κλασικούρες” που είπαν οι περισσότεροι, θα λέγαμε πως κάποιοι είχαν ιδιαίτερες προτιμήσεις στο τι ήθελαν να λάβουν. Αρχικά, μία κοπέλα θα ήθελε έναν δίσκο του… Θανάση Παπακωνσταντίνου, αν δεν κάνω λάθος. Μα ποιος στο καλό είναι αυτός; Ένα άλλο κορίτσι θα ήθελε ένα πεπόνι. Μη μας ρωτήσετε γιατί, ούτε εκείνη ξέρει… Ακριβά γούστα είχε μια μαθήτρια της πρώτης που ζήτησε ένα ρολόι-rolex. Λίγο περίεργο αυτό, αλλά κάποιος ζήτησε κοπέλα… Το ερώτημα είναι: ποιος θα του τη δώσει;! Κάποιος επίσης, ζήτησε αμάξι. Λογικά, μόλις πήρε δίπλωμα οδήγησης και έχει ενθουσιαστεί υπερβολικά. Χαχαχαχα!  Ένας μαθητής της τρίτης γυμνασίου ζήτησε μια ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ κολώνια. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ! Ένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη δε θα ήταν ωραίο; Μάλλον ναι γιατί ένα αγόρι το επέλεξε για δώρο. Κάποιος που μάλλον πείναγε πολύ εκείνη τη στιγμή ζήτησε φαγητό. Τέλος, άλλες περίεργες ιδέες είναι μία μπάλα του βόλεϊ, ένα λιπ γκλος κι ένα φούτερ με φιλιά.

Μοναδικές σκέψεις υπήρχαν στη λίστα των δώρων “να δώσετε”. Πρώτα από όλα, κάποιος θα έδινε μυαλό… Πολύ ΈΞΥΠΝΗ ιδέα! Κάποιος άλλος επέλεξε να προσφέρει καφέ…  Άλλος ήθελε να δώσει μία θήκη κινητού κι άλλος έναν σκούφο. “Γλυκιά” ιδέα είχε μία μαθήτρια που διάλεξε να προσφέρει κεκάκια. Δε θα εντυπωσιαζόμασταν ιδιαίτερα αν παίρναμε ως δώρο ένα φούτερ, όπως σκέφτηκε μια μαθήτρια. Μία φοβερή οπαδός της Μπαρτσελόνα  θα έδινε… ένα αρκουδάκι της μπαρτσελόνα! Ένας άλλος είπε ένα UNO… Μάλλον κρύβεται μια ιστορία πίσω από αυτό ή απλώς δεν ήξερε τι να πει όταν τον ρωτήσαμε. Τέλος, ένας μαθητής με δημιουργική σκέψη επέλεξε ως ιδανικό δώρο ένα βάζο με φωτογραφίες. Μα τι ρομαντικό!

Αυτές ήταν οι ιδέες των συμμαθητών μας που απάντησαν στη μίνι έρευνά μας. Αφότου το διαβάσατε και έχετε πάρει ιδέες, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε και εσείς τι θα θέλατε να δώσετε και να λάβετε για του Αγίου Βαλεντίνου! Χρόνια Πολλά σε όλους μας και κυρίως στους ερωτευμένους!

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης