τεύχος 10, Φεβρουάριος 2024

love is on our side

Χτυποκάρδια στο θρανίο

Από Στέλλα Βόρδου, Μελίνα Πέρρου και Αγγελική Βουγιουκλάκη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, άλλοι παίρνουν λουλούδια, άλλοι προτιμούν γράμματα, ενώ υπάρχει και μία κατηγορία που δεν γιορτάζει καν (singles γκούχου γκούχου). Αυτές είναι μερικές κλασικές περιπτώσεις ….

IMG-3cf1f907fc09ec55a0a3472bc9f9ce54-V

«Σε Έναν Κόσμο Χαμένων Ρομάντζων: Τα Απρόοπτα Δώρα της Ημέρας των Ερωτευμένων»

Έχετε λάβει ποτέ ραβασάκι σε περιτύλιγμα τσίχλας; Έχετε λάβει ποτέ ληγμένη σοκολάτα από τον Βαλεντίνο σας; Μπορεί εσείς να την γλιτώσατε αλλά…Τα παιδιά του σχολείου μας δεν ήταν και τόσο τυχερά! Μετά από άπειρα παράπονα ….

pasted image 0

Το μυστήριων των λαών την Νότιας Αμερικής

Αναταραχές ξεσπούν σε όλο τον κόσμο μετά από διαρροή ενός άκρως απόρρητου συμβουλίου μεταξύ Ρωσίας, Κίνας, ΗΠΑ και χωρών της νότιας Aμερικής. Τώρα θα αναρωτιέστε τι κρύβεται πίσω από το συμβούλιο αυτό και γιατί είναι ….

typoi nohmosynhw

Τύποι νοημοσύνης: Είμαστε τελικά ιδοφυίες;;;

 (όχι βασικά, αλλά οκ) Αν μεγαλώνεις νομίζοντας πως είσαι ένα τούβλο και πως δεν σκαμπάζεις από τίποτα, μπορεί να υπάρχει τελικά μια ελπίδα πως δε θα μείνεις άνεργος στο μέλλον! Αντίθετα με αυτό που πιστεύουν ….

image

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2024-ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Κόσμος των σπορ το 2024   ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2024- Τι περιμένει η Ελλάδα;   Τι είναι αυτό που κάνει τους μικρούς και τους μεγάλους να μαζεύονται μπροστά από την οθόνη; Μαζί με το ….

download

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΣΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ;;

Oι περισσότεροι καθηγητές θέλουν να μας δείξουν πως είναι καλοί μαζί μας όσο βαθμολογούν. Εμείς όμως σαν δημοσιογραφικά δαιμόνια που είμαστε ανακαλύψαμε την δωσίλογη και τραγική σκευωρία που κρύβεται πίσω από τα φαινομενικά αθώα πρόσωπα ….

shutterstock_2203897579

Περνάει απο τα χέρια σου .

   Θέμης Ζαχαριουδάκης     Καθημερινά ως μαθητές χρησιμοποιούμε πολλά πράγματα που συνδέονται με το σχολείο. Γράφουμε με μολύβια και στυλό. Παίζουμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο στο προαύλιο. Εξαφανίζουμε τις ζωγραφιές μας από τα θρανία, σβηνοντάς τα ….