Πολιτιστικό Πρόγραμμα

blbs

 

Το Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τον τίτλο «Βεβαίως! B.L.-B.Sή αλλιώς «Βεβαίως! BigLarry- BigStep»έγινε στα πλαίσια του μαθήματος Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων της Α’ τάξης του ΕΠΑΛ.Η αγάπη των μαθητών για το ποδόσφαιρο όρισε τη θεματική μας.

Ο κινηματογράφος ήταν ένα νέο πεδίο, τόσο για τους μαθητές όσο και εμάς τις εκπαιδευτικούς που αναλάβαμε τη συγκεκριμένη δράση. Ο θάνατος του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, λόγω οπαδικής βίας, έγινε η αφορμή για τη δημιουργία αυτής της μικρής ταινίας.

Ευχόμαστε η δουλειά μας να αποτελέσει μια μικρή παρακαταθήκη, στην προσπάθεια για  τη μείωση του φαινομένου της οπαδικής βίας.Για το Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Βεβαίως! B.L.-B.S.», εργάστηκαν οι μαθητές του τμήματος Α4 του ΕΠΑΛ Γλυφάδας το σχολικό έτος 2021-2022.

Ο συντονισμός των δράσεων έγινε από τις εκπαιδευτικούς Ελισσάβετ Καραμανίδου, Νατάσσα Βουτυρά, Κέλυ Αμπελιώτη.

 

Ευχαριστίες

 

Ευχαριστούμε την Ερασιτεχνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κο Κώστα Κιμούλη, για τη θετική ανταπόκριση του στο αίτημά μας, ναεπισκεφτούμε το Δημοτικό Γήπεδο Βούλας  και να γίνουν οι συνεντεύξεις με τους παίκτες της ομάδας, κο Δημήτρη Προβίδα, κο Ανδρέα Ατματσίδη, κοDiegoRomano, κο Χρήστο Κρίλη και τον προπονητή τους  Τάσο Τασιόπουλο,  τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του σχολείου μας, κα Μαρία Νταμπάνη και Ζωή Ακαμιωτάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους στη δημιουργία της αφίσας.

Ευχαριστούμε τη φωτογράφο Έλενα Καραμανίδου για τις συμβουλές και τη βοήθειά της, για  τις λήψεις video και φωτογραφιών.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Γλυφάδας

και τους γονείς των μαθητριών και μαθητών του Α4, για την  υποστήριξή τουεγχειρήματός μας.

ΕΠΑΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ2021-2022

epalglyf. doc

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης